Naiset palaa MM-tauolta huippuottelulla – “Voittaminen kyllä kovasti kiinnostaa”

Naiset palaa MM-tauolta huippuottelulla – “Voittaminen kyllä kovasti kiinnostaa”

TPS:n naisten liigajoukkue pääsi ennen MM-taukoa kovaan iskuun. Joukkue nappasi kuusi peräkkäistä F-liigavoittoa ja sen lisäksi paikan Suomen Cupin loppuhuipentumaan. Nyt joukkue palaa arkitekemisen pariin, kun joukkue saa lauantaina Kupittaalle vieraakseen Classicin.

MM-hopeaan päättyneissä naisten MM-kisoissa nähtiin Suomen pelipaidassa neljä TPS-peluria sekä puvun takki päällä Suomen valmennustiimiin kuulunut Aki Vilander. 

“Lähdetään siitä, että voittaminen kyllä kovasti kiinnostaa. Kun lauantaina vastassa on sarjan yksi kärkijoukkueista, niin eiköhän tässä pienen tauon jälkeen ainakin sytykettä löydy vaikka pelituntuma ei ihan paras ole”, linjaa Vilander.

Miesten liigajoukkueen pelit siirrettiin TPS:n karanteenin takia. Naisissakin on ollut pientä sairastelua, mutta pahemmilta taudeilta joukkue on välttynyt. Vilanderilla riittää vahvaa luottoa omaan joukkueeseensa. 

“Pientä ja vähän isompaa sairastelua tässä ollut joukkueessa, joten kokoonpanon veivaaminen menee kalkkiviivoille. Kuitenkin yhtenäinen ja toistensa puolesta taistelevia joukkue nähdään kentällä lauantaina.”

TPS-Classic la 18.12. klo 14.30, Kupittaan palloiluhalli