Naiset paketoimaan runkosarjaa Ouluun

Naiset paketoimaan runkosarjaa Ouluun

Naisten viikonloppu kuluu bussissa, kun runkosarjan viimeiseksi vastustajaksi asettuu SSRA Oulussa. Joukkueet ovat tasapisteissä ennen viimeistä kierrosta, lukittuina sijoille 6-7, joten ottelu tulee ratkaisemaan tepsittärien lopullisen sijoituksen. Playoff-vastustajaksi saadaan täten joko SB Pro tai PSS, jotka myös ovat tasapisteissä sijoilla 2 ja kolme, joten viimeinen kierros tarjoaa vielä monilta osin jännitettävää.

TPS ja SSRA kohtasivat viimeksi joulukuussa Leaf Areenalla. Ottelu päättyi jatkoajalla TPS:n 7-6 voittoon Jannike Grönroosin upottaessa voitto-osuman jatkoajan viimeisellä minuutilla. Jenna Saario povaa vastaan kamppailuvoimaista joukkuetta: ”Todella fyysinen ja periksiantamaton joukkue. Pitää olla hereillä koko 60 minuuttia.”

Playoffit siintävät jo kapteeninkin mielessä: ”Hyvä ja odottava tunnelma itsellä ja joukkueella. Parhaat pelit ovat vasta edessä”, kommentoi Saario. ”Molempien mahdollisten vastustajien kanssa on ollut tällä kaudella tiukkoja pelejä ja hyvää vääntöä. Puolivälieräsarja PSS:n kanssa viime keväänä ratkesi vasta viidennessä ottelussa, ja ottelusarja jätti paljon hampaankoloon. Tänä vuonna tavoitteena on ehdottomasti päästä eteenpäin, ihan sama kumpi sieltä tulee vastaan. Turku ei tänä vuonna taivu”, lupaa Saario.

 

Ottelu Kastellin lukiolla alkaa lauantaina klo 15, ja seurata voit tulospalvelusta.