Naiset murskavoitolla finaaliin – Koovee 3-15 TPS

Naiset murskavoitolla finaaliin – Koovee 3-15 TPS

Naiset etenivät murskavoitolla Suomen Cupin finaaliin kun Koovee kaatui välierissä 3-15.

Mustavalkoiset loivat ottelun alusta asti laadukkaita ja vaarallisia maalipaikkoja, mutta avauserässä hunaja oli vielä melko tahmeaa. Lopulta erän ainoaksi maaliksi jääneen osuman pääsi iskemään Meri-Helmi Höynälä. Tolppia kolisuteltiin useampaankin kertaan, mutta seuraavaa maalia saatiin odotella liki ottelun puoliväliin. Lopulta Cira Virran komea laukaus siirsi mustavalkoiset kahden maalin johtoon.

Jenna Saario iski mustavalkoiset 0-3 johtoon ja Veera Kuosmanen iski 0-4. Vain hetkeä myöhemmin Olivia Pietilä iski taululle 0-5. Ottelun kaksi viimeistä osumaa merkittiin Kooveen suuntaan, mutta näistä toinen merkattiin omaksi maaliksi.

Kolmannessa erässä nähtiin melkoinen mustavalkoinen näytös ja seitsemän ensimmäistä osumaa merkattiin Palloseuralle. Olivia Pietilä osui kolmesti, Jenna Saario ja Seraina Fitzi kertaalleen sekä Veera Kuosmanen kahdesti. Koovee katkaisi putken kaventamalla, mutta Henrika Maikola kuittasi tämän. Kotijoukkueena pelannut Koovee kavensi vielä kertaalleen, mutta Fitzi viimeisteli viimeisen osuman heti perään. Noora Vuorela torjui ottelussa 14 kertaa.

TPS kohtaa huomisessa finaalissa Classicin. Ottelu alkaa kello 17.00 ja sitä voi seurata Ylen kautta.