Naiset murskaavasti välieriin – Jenna Saario hurjasteli piste-ennätyksen

TPS eteni murskaavasti välieriin, kun FBC Loisto kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 13-1. TPS vei kolme kohtaamista maalierolla 31-6.

Kuva: Anssi Koskinen

LOPPUTULOKSEN TARJOAVAT:

Vaikka Kupittaalla nähtiinkin melkoinen mustavalkoinen esitys, iski Loisto ensimmäisen maalin ajassa 13:12. Kapteeni Jenna Saario iski tasoituksen erän loppuun ja tauolle mentiin 1-1 -lukemissa.

Toisessa erässä Seraina Fitzi iski mustavalkoiset johtoon, Saario viimeisteli hattutempun ja Milla Nordlund iski kaksi maalia. Kolmannessa erässä Saario ja Nordlund pistivät kaasun pohjaan ja hurjastelivat yhdessä peräti yhdeksän pistettä. Päätöserässä myös Veera Kuosmanen pääsi iskemään yhden maalin. Kapteeni Saario iski yhden pudotuspeliottelun maali- ja piste-ennätyksen 7+2.

TPS:n maalilla Noora Vuorela otti 9 torjuntaa.

”Tavoitteena oli mennä jatkoon ja se saavutettiin. Olen todella ylpeä joukkueesta ja siitä kärsivällisyydestä, mutta puolivälierissä nähtiin. Ketjukaverit tarjoili tänään hyviä paikkoja ja itse pääsin tänään lapioimaan sisään. Nyt pieni tauko ja kohti välieriä!”

-Jenna Saario

”Tehtiin kolmessa ottelussa 31 maalia mikä on aika hyvin työmäärään verrattuna. Jennalle sattui tänään hyökkäyspäässä ”pöljä” päivä. Maaleja ei kuitenkaan tehty tuurilla, vaan taidolla. Nyt odotellaan ketä tulee välierissä vastaan ja valmistaudutaan sen mukaan!”