Naiset lunastivat paikkansa välieriin – SB-Pro kaatui 3-2

Naiset lunastivat paikkansa välieriin – SB-Pro kaatui 3-2

Naiset lunastivat paikkansa välieriin, kun SB-Pro kaatui Kupittaan palloiluhallissa 3-2.

Vierailijat saivat otteluun todellisen salama-alun, kun avausmaali iskettiin jo yhdeksässä sekunnissa. Molemmat saivat avauserässä vaarallisia paikkoja, mutta maalivahdit olivat molemmissa päissä tarkkana, eikä lisäosumia enää avauserässä nähty.

Seuraava osuma nähtiin vasta ottelun puolivälin jälkeen ja tällä kertaa maaliverkkoja heilutti Palloseura. Cira Virta iski ottelun tasoihin tyylikkäällä kaukolaukauksella ja minuuttia myöhemmin Noora Rantanen iski mustavalkoiset johtoon. 2-1 -lukemista mentiin myös päätöserään.

Myös seuraavasta maalista vastasi Rantanen, mutta tällä kertaa maaliverkkoja heilutti Laura Rantanen. Ottelu oli vahvasti mustavalkoisten hallussa, mutta SB-Pro onnistui kaventamaan heti viimeisen kymmenminuuttisen alkuun. Vierailijat lähtivät lopussa hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Meri-Helmi Höynälän ylärimaa lähemmäs ei päästy ja naiset lunastivat paikkansa välieriin suoraan kolmella voitolla. Noora Vuorela torjui ottelussa 14 kertaa.

Tiedotamme naisten välieristä heti aikataulujen varmistuttua. Miesten puolivälierien ensimmäinen kotiottelu puolestaan pelataan sunnuntaina 17.3. 15.00. Liput voit ostaa painamalla tästä.