Naiset lähtevät taistelemaan pronssista Tampereelle

Naiset lähtevät taistelemaan pronssista Tampereelle

TPS Salibandyn Naiset päättävät tänään 19.4 oman keväänsä pronssiotteluun AutoCenter-areenalla Tampereella jossa vastaan tulee Koovee. Ottelu alkaa klo 17 ja lähetys on katsottavissa Ruutu + palvelusta.

”Koovee on kurinalainen joukkue, joka on äärimmäisen sitoutunut työntekoon tiiviillä viisikolla. Joukkueella on kova ykköskenttä ja sarjan paras puolustaja riveissään, joka toimii isona moottorina heidän pelilleen. Molemmat joukkueet tietysti tavoittelivat jotain muuta kuin lohdutuspalkintoa tästä kaudesta, mutta olen sen aistinut omista pelaajista, että kausi halutaan päättää voittoon ja näin varmasti myös kaverin leirissä ajatellaan. Kumman kypärä pysyy paremmin kasassa, voittanee kauden viimeisen pelin”, Summaa Aki Vilander.

Naisten tie pronssiotteluun alkoi puolivälierissä Rankkoja Ankkoja vastaan. TPS oli otteluvoitoissa 1-2 tappiolla, mutta Aki Vilanderin ryhmä taisteli itsensä upeasti eteenpäin otteluvoitoin 3-2.

Välierissä tuli vastaan runkosarjan voittanut SB-Pro. Rankat Ankat sarja antoi huikean itseluottamus boostin, joka oli havaittavissa ennen välieräsarjaa tehdyissä haastatteluissa. Pelaajista ja valmennuksesta huokui itseluottamus ja palava halu mennä päätyyn asti. Valitettavasti suuri ennakkosuoriskki SB Pro eteni kovasta taistelusta huolimatta loppuotteluun suoraan voitoin 3-0.

”Eilen vedettiin kauden viimeiset harjoitukset ja tänään vielä kerran tiiminä tuetaan pelaajia siinä, että pystyvät löytämään vain omat vahvuudet ja pelaamaan niiden kautta. Kaikki tietää tilanteen, että viimeistä kertaa mennään yhdessä, niin nautitaan siitä täysillä ja tehdään tästä ikimuistoinen viimeinen peli”, päättää Vilander jolle tämä on myös viimeinen peli Tepsin-väreissä.

”Tepsittäret” ovat tehneet jo historiaa selviämällä neljän parhaan joukkoon, mutta tämä ei nuorelle ja nälkäiselle joukkueelle vielä ole tarpeeksi. Tampereelle lähdetään hakemaan arvometallia ja mikäs parempi tapa viettää pääsiäistä, kuin mennä paikan päälle antamaan tukea!

 

Koovee – TPS Tulospalvelu

Ruutu+ Lähetys