Naiset kolmatta kertaa putkeen finaaleissa – Loisto kaatui 1-2

Naiset kolmatta kertaa putkeen finaaleissa – Loisto kaatui 1-2

Naisten edustusjoukkue pelaa kolmatta vuotta putkeen F-liigan finaaleissa, kun Loisto kaatui neljässä ottelussa voiton 3-1.

Kolmessa aiemmassa ottelussa maaleja oli nähty urakalla, mutta pääsiäisen otteluun tahti rauhoittui, eikä ensimmäisessä erässä isketty lainkaan maaleja, vaikka molemmilla paikkoja oli.

Toista erää oli pelattu reilut puolitoista minuuttia kun Meri-Helmi Höynälä pääsi jälleen heiluttelemaan Loiston maaliverkkoja. Höynälän osuma jäi erän ainoaksi, kun erinomaisen ottelun pelannut Noora Vuorela ennähti toisessa erässä pallon eteen 14 kertaa.

Loisto onnistui tasoittamaan ottelun, kun päätöserää oli pelattu reilut viisi ja puoli minuuttia. TPS painoi kuitenkin tiukasti eteenpäin ja kun Olivia Pietilää rikottiin maalipaikassa tuomittiin tilanteesta rangaistuslaukaus. Pallon taakse asteli kapteeni Jenna Saario, joka harhautti kylmänviileästi ja upotti pallon tyhjään maaliin. Kotijoukkue lähti lopussa hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta toista kertaa ei 21 kertaa torjunutta Vuorelaa ohitettu, vaan TPS lunasti paikkansa finaaleihin.

Tiedotamme finaalien aikataulusta mahdollisimman pian!