Naiset kohtaavat vuoden viimeisessä ottelussa PSS:n – ”Haluamme olla hyviä!”

Naiset kohtaavat vuoden viimeisessä ottelussa PSS:n – ”Haluamme olla hyviä!”

Naisten joukkueen vuoden viimeinen peli pelataan sunnuntaina, kun PSS saapuu Turkuun.

Jos mukaan lasketaan kautta edeltänyt Super Cupin finaali, ovat TPS ja PSS kohdanneet syksyn aikana kolmesti ja yhtä monta kertaa TPS on poistunut kentältä voittajana. Keskinäisten otteluiden tehokkaimpia pelaajia ovat olleet PSS:n puolelta tehot 3+1 iskenyt Ella Sundström ja TPS:n puolelta tehot 6+3 iskenyt Milla Nordlund.

Valmentaja Hannu Rantanen jakaa hyvin sujuneesta syksystä kehuja, mutta tiedostaa, että sunnuntaina vain kova työ riittää kolmeen pisteeseen.

”Ottelut PSS:aa vastaan ovat olleet tiukkoja, mutta olemme kääntäneet viisi viimeisintä kohtaamista meille. Kyse ei ole vain yksittäisistä asioista, vaan pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta. Meillä on laadukas joukkue, joka on pystynyt voittamaan muut laadukkaat joukkueet. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nämä ovat vain tilastoja, emmekä ole jääneet niihin kiinni, vaan olemme tehneet kovaa työtä harjoituksissa, jotta sunnuntainakin tulisi tulosta. Haluamme olla sunnuntaina hyviä ja voittaa sitä kautta myös vuoden viimeisen pelin.”

-Hannu Rantanen

Yksi mustavalkoisten takuupelaajista on ollut Noora Rantanen, joka on tehnyt kovaa työtä kentän jokaisella osa-alueella. Nuoremman Rantasen ollessa kentällä on TPS iskenyt 43 kertaa ja omassa päässä on soinut vain yhdeksän kertaa. Rantanen jakaa tunnustusta joukkueen tekemälle työlle, mutta valmentaja Rantasen tavoin korostaa sitä, että laadukasta tekemistä vaaditaan myös sunnuntaina.

”Meillä on ollut hyvä flow koko syksyn ja ollaan menty voitosta voittoon. Ollaan pystytty pelaamaan omaa peliämme ja olemme kehittyneet joukkueena. Sunnuntaina on varmasti edessä tiukka ottelu, missä mitään ei tule ilmaiseksi, vaan täytyy tehdä hommat hyvin. Tällä kaudella ei ole tappioita tullut niin olisihan se hienoa päättää syyskausi voittoon!”

-Noora Rantanen

 

TPS-PSS, 18.12. 17:00, Kupittaan Palloiluhalli

Liput: http://tiketti.fi/tps