Naiset kohtaa PSS:n Cupissa – keskiviikkona valinnanvaraa salibandyjännärille!

Naiset kohtaa PSS:n Cupissa – keskiviikkona valinnanvaraa salibandyjännärille!

TPS:n naisten edustusjoukkue lähtee Teho Sport Suomen Cupin otteluun reilun viikon ottelutauon jälkeen. Teho Sport Suomen Cup toimii myös kokeilualustana lyhyemmälle 3×15 minuutin otteluajalle. Lisäksi kokoonpanoon voi merkitä vain 17 pelaajaa normaalin 20 sijaan. Pientä extralatausta otteluun tuo se seikka, että joukkueet kohtaavat sunnuntaina liigaottelussa toistamiseen. 

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka tietää PSS:n olevan hankala vastustaja.

“Ensinnäkin odotettavissa on hyvin valmis PSS. Viime kaudella vastaavana ajankohtana PSS oli joukkuepelissä selvästi valmiimpi kuin me ja sama lienee edessä myös nyt. Meidän tavoite on edelleen saada vietyä peliä eteenpäin tässäkin tapahtumassa. Myös omiin päästettyjen maalin määrää pitää saada pienennettyä muitakin keinoja käyttäen kuin peliaikaa lyhentäen. Kahden suunnan peli on kuitenkin kyseessä.”

Molkka ei ota sen suurempaa kantaa otteluaikakokeiluun.

“Peliaika on nyt lyhyempi, joku taho on nyt näin päättänyt. Sopeudutaan ja koitetaan elää näillä lainalaisuuksilla, mitä lyhyt peliaika vaatii. Edelleen haluan nähdä taistelevan TPS-joukkueen, joka laittaa itsensä likoon ja keskittyy vain tähän hetkeen. Sen jälkeen katsotaan missä mennään ja edetään sen mukaan”, Molkka päättää.

TPS-PSS ke 9.10. klo 18.30, Leaf Areena

Sisäänpääsy erikoistarjouksena 1€ tai kausikortti!