Naiset kaatoivat Classicin – Voitto runkosarjan jokaisesta ottelusta

Lopputuloksen tarjoavat:

Naisten edustusjoukkue nappasi voiton runkosarjan viimeisestä ottelusta, kun Classic kaatui 3-5. TPS voitti jokaisen runkosarjan ottelun.

Mustavalkoiset avasivat ottelun vahvasti ja Laura Rantanen pääsi iskemään avausmaalin reilun kahden ja puolen minuutin pelaamisen jälkeen. Sofia Leino vei mustavalkoiset kahden maalin karkumatkalle, mutta Classic onnistui hetkeä myöhemmin kaventamaan. Laura Rantanen kuitenkin kuittasi nopeasti ylivoimalla.

Toisessa erässä Classic pääsi rankkarin avulla jälleen maalin päähän, kymmenisen minuuttia myöhemmin Ella Alanko-Salminen kasvatti johdon taas kahteen. Ottelun viimeisen vitosen aikana Rantanen viimeisteli hattutemppunsa ja Classic kavensi ilman maalivahtia loppulukemat 3-5.

Milla Nordlund syötti 0-1 ja 2-4 maalit ja nousi näin jakamaan Jenna Saarion yhden kauden piste-ennätystä Palloseurassa.

TPS on historian kolmas joukkue, joka on onnistunut voittamaan kaikki runkosarjan ottelunsa. Aiemmin samaan ovat pystyneet vain Blue Eyes Team (88-89, 4 ottelua) ja Classic (2016-17).

”Totta kai todella hyvät fiilikset! Asetettiin yhdeksi tavoitteeksi runkosarjan voitto ilman tappioita ja siinä myös onnistuttiin! Tänään mentiin vauhdikkaasti päästä päähän ja se selkeästi ruokki molempia joukkueita, mutta tällä kertaa enemmän meitä.”

-Jenna Saario

”Aina voiton jälkeen ajattelee, että jotain on tehty hyvin. Tänään ei ollut helppo peli. Oikeastaan Champions Cupista asti ollaan painettu kovalla tempolla, eikä olla oltu ihan parhaassa vireessä. Nyt päästään pariksi viikoksi vähän latautumaan pleijareita ajatellen!”