Naiset juhlivat Suomen Cupin voittoa – Classic kaatui trillerissä

Naiset juhlivat Suomen Cupin voittoa – Classic kaatui trillerissä

Kuva: Henri Keränen

Naisten edustusjoukkue pääsi juhlimaan toista perättäistä Suomen Cupin voittoa, kun Classic kaatui lukemin 2-3.

Salibandyn ystäville tarjottiin alusta asti erittäin tiukka ja tasainen finaalitaisto. Mustavalkoiset olivat ottelun alussa vahvoilla, mutta Classic pääsi ylivoiman myötä paremmin mukaan otteluun. TPS oli juuri ja juuri tullut tasoihin ennen kuin tamperelaiset siirtyivät johtoon.

TPS:n tasoitusmaali oli komea yksilösuoritus. Laura Rantanen nappasi pallon haltuunsa, nousi komeasti aina vastustajan maalille asti ja iski pallon tarkasti maaliverkkoihin.

Tasainen ottelu jatkui myös toisessa erässä ja maalivahdit olivat tarkkoina. Lopulta Seraina Fitzi pääsi iskemään mustavalkoiset 1-2 johtoon. Hetkeä myöhemmin nähtiin iso hetki, kun Classicille tuomittiin rangaistuslaukaus. Erinomaisesti pelannut Noora Vuorela oli kuitenkin tarkkana maalillaan ja pysäytti kokeilun.

Päätöserään lähdettiin lukemien ollessa 1-2 ja hyvistä paikoista huolimatta samassa tilanteessa jatkettiin aina ottelun loppuhetkille asti. Lopulta Olivia Pietilä karkasi läpiajoon ja iski pallon tarkasti maaliverkkoihin. Tamperelaiset lähtivät hakemaan kavennusta ilman maalivahtia ja kertaalleen tässä myös onnistuttiin. Puolustus pysyi kuitenkin tarkkana 11 kertaa torjuneen Vuorelan johdolla, eikä lisäosumia enää nähty. Näin TPS pääsi juhlimaan toista perättäistä Suomen Cupin voittoa.