Naiset jatkoon Suomen Cupissa – SB-Pro 1-12 TPS

Naisten edustusjoukkue eteni Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon, kun SB-Pro kaatui 1-12.

Ottelun avausmaalia piti odotella vain muutama minuutti ja siitä vastasi Palloseuran Jasmin Saario. Laura Rantanen tuplasi johdon viiden ja puolen minuutin jälkeen ja Milla Nordlund iski erän viimeisillä hetkillä taukolukemat 0-3.

Toisen erän alussa Sofia Leino iski nopeasti taululle 0-4. Meri-Helmi Höynälä osui ylivoimalla kun ottelua oli pelattu tasan 29 minuuttia ja hetkeä myöhemmin Nordlundin toisella osumalla tilanne oli 0-6. Hetki tästä ja Höynälä osui toistamiseen, Eerika Koski iski 0-8 ja Höynälä viimeisteli hattutempun 0-9 -maalilla. Pro onnistui kaventamaan vielä erän loppuun ja kolmanteen lähdettiin lukemissa 1-9.

Päätöserässä TPS osui vielä kolmesti, kun Olivia Pietilä, Sofia Leino ja Laura Rantanen heiluttivat maaliverkkoja. TPS:n maalilla Noora Vuorela torjui 12 kertaan.

Suomen Cup jatkuu naisten osalta SSRA:a vastaan.

Sitä ottelua odotellessa voit ostaa liput lauantain otteluihin!