Naiset jälleen voittoon – Laura Rantaselle hattutemppu

Naiset jälleen voittoon – Laura Rantaselle hattutemppu

ÅIF antoi tepsittärille tiukan vastuksen illan ottelussa aktiivisella pelillään. Pitkään mentiin rinta rinnan, ja viimeinen niitti saatiin vasta loppuminuuteilla, kun Laura Rantanen viimeisteli illan kolmannen maalinsa tyhjiin. Loppulukemiksi tänään 5-3 (1-1, 2-1, 2-1) kotijoukkueen hyväksi. Ottelun muina tehonaisina häärivät Jenna Saario(1+2) ja Milla Nordlund (1+1).

Naisten edellisestä ottelusta oli kulunut vain 3 päivää, ja se hieman näkyi kahdessa ensimmäisessä erässä. Pallollinen pelaaminen oli huolimatonta, ja ÅIF käytti kääntöpaikkansa vaarallisesti hyväkseen. ”Kokeilimme tähän ja viime peliin uusia ketjukoostumuksia, emmekä olleet paljoa ehtineet treenaamaan niiden kanssa. Se varmasti aiheutti pallollista epävarmuutta ja hätäilimme liikaa pallon kanssa kahdessa ensimmäisessä erässä”, kommentoi maaliruisku Rantanen. ”Pääasia kuitenkin, että onnistuimme kolmannessa erässä kääntämään pelin meille. Tyhjiin tehty maali helpotti tilannetta, mutta tasaista oli loppuun saakka ja vastustaja pelasi hyvin.”

 

Seuraavan kerran pelataan 24.2., kun vastassa on Tampereen Classic. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kupittaan Palloiluhallissa klo 13.00 alkaen. Tervetuloa silloin katsomoon!