Naiset hakivat toisen vierasvoiton – Classic kaatui 1-4

Naisten edustusjoukkue haki finaalien toisen voiton Bläk Boksista, kun Classic kaatui 1-4.

Ottelu oli tälläkin kertaa alusta asti finaalien arvoinen ottelu. Molemmat joukkueet painoivat kovaa ja olivat valmiita puolustamaan uhrautuvasti. Hyvistä paikoista huolimatta avauserässä ei kuitenkaan maaleja nähty, vaan Palloseuran ainoaksi tilastomerkinnäksi jäivät Noora Vuorelan seitsemän torjuntaa.

Maaliverkkojen heilumista saatiin odotella reilut puolituntia ja lopulta Classic onnistui iskemään pallon maaliverkkoihin. Tappiolla ei kuitenkaan oltu pitkään, vaan kapteeni Jenna Saario iski pelin tasoihin Laura Rantasen esityöstä. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kapteeni sai jälleen nostaa käsiä kohti kattoa iskettyään mustavalkoiset johtoon.

Kolmatta erää oli pelattu reilut kuusi minuuttia, kun edessä oli ottelun ensimmäinen ylivoima. Pallo pyöri pelaajalta toiselle ja lopulta Meri-Helmi Höynälä pääsi iskemään pallon maalin edestä sisään ja TPS oli kahden maalin johdossa. Kotijoukkue lähti lopussa hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta mustavalkoiset puolustivat erittäin kovalla intensiteetillä ja lopulta Höynälä onnistui iskemään illan toisen osumansa tyhjään maaliin. TPSn maalilla Vuorela torjui yhteensä 18 kertaa.

Finaalit jatkuvat Kupittaan palloiluhallissa torstaina 11.4. 18.30. Liput voit ostaa painamalla tästä.