Naiset hakivat jälleen voiton Bläk Boksista – Mestaruus katkolla sunnuntain kotiottelussa

Naisten finaalien vierasvoittoputki jatkui myös viidennessä ottelussa, kun TPS kaatoi Classicin Bläk Boksissa.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä kapteeni Jenna Saario iski pallon maaliin vain kahden minuutin pelaamisen jälkeen. Mustavalkoiset painoivat kovaa tahtia eteenpäin, mutta seuraavaa maalia saatiin odotella reilut kymmenen minuuttia. Henrika Maikola nousi vahvasti Classicin maalille ja pallo kimposi lopulta puolustajasta omaan maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin kotijoukkue onnistui kuitenkin kaventamaan eron yhteen ja samasta tilanteesta lähdettiin myös ensimmäiselle tauolle.

Toinen erä alkoi mustavalkoisten ylivoimalla ja Seraina Fitzi pääsi iskemään pallon maaliverkkoihin. Muutama minuutti tästä ja Veera Kuosmanen pääsi huudattamaan paikalle saapuneita kannattajia iskemällä taululle 1-4. Seuraavaa maalia saatiin hyvistä paikoista huolimatta odotella hetki, mutta lopulta Noora Rantanen pääsi iskemään Palloseuran kuudennen maalin. Classic pääsi pelaamaan erän lopussa ylivoimaa, mutta paras paikka tuli Meri-Helmi Höynälälle, jonka laukaus osui ylärimaan.

Päätöserässä Classic painoi kovaa päälle, mutta puolustus pelasi uhrautuvasti 13 kertaa torjuneen Noora Vuorelan edessä. Kotijoukkue pääsi kahdesti hakemaan maalia ylivoimalta ja onnistui lopulta jälkimmäisessä. Hetkeä myöhemmin Classic lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia, mutta kapteeni Saario iski 2-6 loppulukemat tyhjään maaliin.

Kauden viimeinen, mahdollisesti mestaruuden ratkaiseva kotiottelu pelataan huomenna 16.30 Kupittaan palloiluhallissa. Voit ostaa liput painamalla tästä.