Naiset avasivat pudotuspelit voitolla – SB-Pro kaatui 8-0

Naiset avasivat puolivälierät voitolla kun SB-Pro kaatui Kupittaan palloiluhallissa 8-0.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, mutta silti varovaisesti molempien yrittäessä pitää vastustajaa pois maalipaikoilta. Avausmaalia saatiin odotella reilut kymmenen minuuttia ennen kuin Meri-Helmi Höynälä pääsi tuulettamaan illan ensimmäistä osumaa.

Seuraavia osumia saatiin odotella aina ottelun puolivälin tuntumaan. Myös toisesta osumasta vastasi Höynälä ja kolmannen maalin pääsi iskemään Jenina Hämäläinen. Näistä lukemista lähdettiin myös päätöserään.

Kolmatta erää oli pelattu vain reilut kaksi minuuttia kun Höynälä pääsi iskemään illan kolmannen osumansa ja sai tästä hatun muistoksi. Seraina Fitzi iski hetkeä myöhemmin 5-0 ja Eerika Koski iski eron jo kuuteen, kun viimeinen kymmenminuuttinen oli käynnistymässä. Ottelun lopussa nähtiin vielä kaksi osumaa, kun sisarukset Olivia ja Emilia Pietilä heiluttivat maaliverkkoja kertaalleen. Nollapelin torjunut Noora Vuorela oli pallon edessä 10 kertaa.

Naisten puolivälierät jatkuvat tiistaina vierasottelulla ja Kupittaalle palataan torstaina 14.3. 18.30.

Liput kotiotteluun voit ostaa painamalla tästä.