Naiset avasi voitolla – ”Saatiin heti kokemus henkisesti tiukasta paikasta”

Naiset avasi voitolla – ”Saatiin heti kokemus henkisesti tiukasta paikasta”

TPS avasi F-liigahistoriansa naisten osalta lauantaina Leaf Areenalla, kun hyvin pienin pelaajistomuutoksin, mutta täysin uudistuneen valmennustiimin johdolla kauteen lähtenyt joukkue kohtasi kärkipäähän povatun Kooveen. TPS oli läpi ottelun kuskin paikalla, mutta joutui hakemaan voittoa voittolaukauskilpailun kautta. Siinä TPS oli etevämpi ja kaksi pistettä jäi Turkuun lukemin 5-4 VL (3-1, 1-2, 0-1).

TPS-pikeepaidassa päävalmentajauransa avannut Antti Hänninen oli tyytyväinen voittoon, vaikka kolme pistettäkin oli otettavissa.

Mustavalkoisin lasein tuntui että oltiin pelillisesti edellä ja ansaittiin jopa hieman enemmän, mutta tulostaulu kertoo totuuden. Hienoa että saatiin heti tällainen kokemus henkisesti tiukasta paikasta ja käännettiin rankkarikisa voitoksi. Ensimmäisen pelin jännitys näkyi ehkä siinä, että hyökkäspeli ei ollut aivan sitä mitä parhaimmillaan pre-seasonilla on ollut, mutta nyt on isoimmat jännitykset ehkä takana. On loppukausi aikaa kehittyä ja toisaalta pystytään voittamaan pelejä jo nyt sekä peluuttamaan kolmeakin viisikkoa hyvällä menestyksellä.