Naiset avaa kautensa puolivälieräuusinnalla

Naiset avaa kautensa puolivälieräuusinnalla

TPS:n naisten edustusjoukkue aloittaa kautensa viime kauden puolivälierävastustajaansa, SSRA:ta vastaan lauantaina. Äärimmäisen tiukka pari venytti viime keväänä pudotuspelisarjansa aina viidenteen otteluun, jonka TPS voitti lukemin 3-2 ja eteni välieriin samoin otteluvoitoin. Tähän kauteen SSRA lähtee aavistuksen vahvistuneena ja uusista kasvoista kovimmat odotukset kohdistuvat Sveitsistä palanneeseen Emmi Niemelään. 

TPS:n viime kausi oli aavistuksen kapealla rosterilla operoineelle joukkueelle huippusuoritus. Joukkue menetti kapteeninsa Jenna Saarion Ruotsin Superliigan KAIS Moraan, mutta sai “vaihturina” monivuotisen luottoratsunsa, maajoukkuepelaaja Milla Nordlundin. Katseita on kohdistettu myös aiemmin viikolla esiteltyyn Noora Rantaseen, joka palaa joukkueen riveihin loukkaantumisen jälkeen. TPS on saanut ryhmäänsä leveyttä ja sen myötä kykenee varmasti ylläpitämään omaa aktiivista peli-ilmettään paremmin. 

Milla Nordlund tekee paluun TPS-paitaan viikonloppuna © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Päävalmentajan vastuuseen noussut Lari Molkka lähtee viikonloppuun rauhallisin mielin. 

“Harjoituspelit menivät hyvin pitkälti suunnitelmien mukaan ja pelaamisemme kehittyi. Olen luottavainen, että olemme valmiita kauden avaukseen. Hienoa päästä aloittamaan peli vielä Kupittaalta, Suomen parhaista puitteista. Meidän iso tavoitteemme viikonloppuna on ottaa pallonhallinta meille ja toimia pelivälineen kanssa tehokkaasti. Laadukas vastustaja laittaa meidät varmasti ajoittain myös puolustuskannalle, joten silloin täytyy olla kärsivällinen. Viimeinen harjoituspeli osoitti meille, että kykenemme olemaan erittäin vahva joukkue tässä sarjassa. Tasaisuus pelin sisällä löydetään maltin ja kärsivällisyyden kautta.”

NLA-kauden avaus, TPS-SSRA la 21.9. klo 14.30, Kupittaan palloiluhalli