Myös naiset voitolla joulutauolle – PSS kaatui jatkoajalla

Myös naiset voitolla joulutauolle – PSS kaatui jatkoajalla

Pitkältä MM-tauolta yhdeksi peliksi tositoimiin palannut TPS kohtasi tuikitärkeässä kamppailussa kestomenestyjä PSS:n. Tasatahtiin edennyt ottelu meni lopulta aina jatkoajalle saakka, jossa tuore MM-mitalisti Sofia Leino ratkaisi pelin rangaistuslaukauksella kotijoukkueelle. Loppulukemiksi taululle kirjailtiin 5-4 ja. (3-2, 1-2, 0-0). Näin TPS pääsee joulutauolle kolmen ottelun voittoputkessa ja iso päänahka vyöllään.

TPS kukitti tuoreet MM-mitalistit © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka oli luonnollisesti tyytyväinen pisteistä, mutta tunnusti tauon näkyneen joukkueen otteissa.

“Pelissä näkyi heti kuukauden pelaamattomuus ja sen myötä iso määrä helppoja pallon menetyksiä, varsinkin omalla alueella. Hyökkäyskolmanneksella kyettiin pelaamaan pallolla huomattavasti paremmin. Maalinteossa kuitenkin onnistuttiin poikkeuksellisen hyvin avauserässä verraten aiempaan. Toinen erä jatkoi samaa linjaa ja peli virtasi puolin ja toisin. Vähitellen onnistuttiin pelaamaan myös pitkiä hyökkäyksiä. Edelleen luovuttiin pallosta aivan liian helpolla ja usein tästä seurasi kaverin ylivoimahyökkäyksiä. Kolmas erä ja pelin luonne jatkui samoilla linjoilla. Jatkoajalla pelin linjan mukainen rangaistuslaukaus ja Leino lopetti tämän pelin.

Olisi ollut otettavissa kolmekin pistettä, mutta myös vastustaja olisi voinut naulata peliä virheistämme. Hyvä, että onnistuttiin kääntämään peli meille eduksi. Onneksi tammikuussa pelirytmi kiihtyy ja varmasti pelin tasokin nousee otteluissa sen myötä.”