Mustavalkoisten kuukausikatsaus

Mustavalkoisten kuukausikatsaus

TPS Salibandyn kotisivut ovat olleet päivityksessä, joten kotisivuille ei ole päivitetty uusimpia kuulumisia. Tässä artikkelissa kertaamme tärkeimmät tapahtumat siltä ajalta!

Miesten edustus:

Miesten kotiottelut jatkuivat 25.9. Indiansia vastaan ja tiukan taistelun jälkeen TPS nappasi voiton jatkoajalla. Muutamaa päivää myöhemmin matkattiin Happeen vieraaksi Jyväskylään ja jäähyihin sortuneet mustavalkoiset taipuivat lopulta rankkareilla. Voittokantaan palattiin kuitenkin heti seuraavana päivänä, kun OLS kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 7-3.

Lokakuun miehet aloittivat kotiottelulla EräViikinkejä vastaan. Mustavalkoiset eivät jättäneet sijaa selittelyille, vaan murskasivat vieraat lukemin 15-2. Tämän jälkeen tie vei Jymyn vieraaksi. TPS ei vahvan alkukauden pelannutta kotijoukkuetta pelästynyt, vaan pisteet haettiin lukemilla 1-4. Vajaa viikko tästä ja matkattiin Oilersin vieraaksi. Ottelu oli TPS:lle vaikea ja pisteet jäivät Espooseen. Viimeisimmässä, 16.10. pelatussa vierasottelussa LASB kaatui lukemin 2-6.

18.10. oli vuorossa yksi kauden odotetuimmista otteluista: Turun derby. Ensimmäinen erä oli ehkä vielä pientä tunnustelua, mutta tauolle lukemissa 4-1. Tämän jälkeen mustavalkoiset painoivat kaasun pohjaan saakka ja veivät kaksi seuraavaa erää lukemin 7-1 ja 5-0. Näin ollen TPS voitti ensimmäisen paikalliskamppailun 16-2. Kyseessä oli alkukauden isoin voitto.

Miesten ottelut jatkuvat 24.10. Nokian KrP:n vieraana.

Naisten edustus:

Voittoisan ÅIF-ottelun jälkeen naiset matkasivat PSS:n vieraaksi ja Turkuun palattiin täyden pistepotin kanssa, kun ottelu päättyi 2-6. Kotiin palattiin SB-Pro:ta vastaan palattavassa ottelussa ja lopputulos oli lähes sama TPS:n voittaessa tällä kertaa 6-1.

Lokakuu alkoi naisten osalta EräViikinkien vieraana ja pisteet lähtivät Turkuun 2-7 -lukemilla. Kotona Koovee kaatui 11-4. Viimeisimmässä ottelussaan naiset kohtasivat Classicin Lempäälässä. Ottelu oli tiukka, mutta lopulta Classic katkaisi naisten 44:n ottelun voittoputken kotimaisissa kilpailuissa. Naisten ottelut jatkuvat 28.10. O2-Jyväskylän vieraana.

P19 ja P22

P19 kaatoi kauden ensimmäisessä ottelussaan OLS:n 8-5 ja toisessa ottelussa Steelers kaatui jatkoajalla 6-5. Classic kaatoi mustavalkoiset 11-6 ja TPS puolestaan voitti O2-Jyväskylän 4-12. LASB kaatui 2-9, Oilers 10-6, Indians 2-6 ja viimeisimmässä ottelussa OLS 6-11. TPS on sarjataulukossa toisena kaksi pistettä Classicin perässä.

P22 joukkueen kausi on ollut vaikea. Seitsemästä ottelusta on tullut vain yksi voitto varsinaisella peliajalla, kun Oilers NG kaatui 4-7. Jatkoajalla TPS on voittanut OLS:n ja hävinnyt Loviisan Tor/PSS:lle.

P16, T16 js P15

TPS P16 pelasi valtakunnallisen sarjan C-lohkossa vahvasti. Kahdestatoista ottelusta TPS voitti 11 ja koki vain yhden tappion. Pojat iskivät otteluissaan 84 maalia ja päästivät 34 osumaa. P16 kilpasarjassa TPS on napannut kolme voittoa neljästä ottelusta.

T16 on pelannut neljä ottelua. Kausi on alkanut kahdelle voitolla, yhdellä tappiolla ja yhdellä tasapelillä. TPS on päästänyt alkukauden aikana vain neljä maalia.

P15 aloitti kautensa hyvin ja viidestä ensimmäisestä ottelusta tuli kolme voittoa. Neljästä viimeisimmästä ottelusta on kuitenkin tullut tappio.

P14 Stenfors on pelannut neljä ottelua, joista on tullut kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.
P14 Kailiala on pelannut neljä ottelua, joista on tullut yksi voitto ja kolme tappiota
P13 Kailiala TPS Musta on napannut neljästä ottelusta neljä voittoa.
P13 Stenfors TPS on napannut neljästä ottelusta yhden voiton ja kolme tappiota. TPS Valkoinen on kokenut neljä tappiota.
P12 TPS on napannut viidestä ottelusta kaksi voittoa ja kolme tappiota.
N3 DIV TPS naisten kakkosjoukkue nappasi avausturnauksesta voiton ja tappion.
M2 DIV TPS3 on napannut viidestä ottelusta yhden voiton, yhden jatkoaikatappion ja kolme tappiota varsinaisella peliajalla.