Milla Nordlund vahvistamaan TPS salibandy naisia ensi kaudelle

Milla Nordlund vahvistamaan TPS salibandy naisia ensi kaudelle

TPS saa mieluisan paluumuuttajan, kun Milla Nordlund liittyy joukkueen vahvuuteen.
Milla pelasi viime kauden Ruotsissa Endre IF:n riveissä, tehden kauden aikana hyvät tehot.
Milla on kuulunut aikaisempina vuosina myös maajoukkuevahvuuteen.

”Hyvillä mielin Turkuun. Tuttuja pelaajia, organisaatio mennyt eteenpäin ja kotiin on aina kiva palata. Uskon tuovani joukkueeseen paljon kypsemmän pelaajan, kuin vuosi sitten lähtiessäni Ruotsiin. Oli ilo seurata TPS:n menestystä ja koska runko pysyy melkein samana, en näe syytä, ettemme pystyisi menemään vieläkin pidemmälle”, Kertoo Milla intoa täynnä.

”Nautin olla Gotlannissa. En tiedä johtuiko se siitä, että paikkakuntana oli pieni, mutta tuntui että koko kaupunki eli ja hengitti salibandya. Meidän otteluissamme kävi sellainen reilu 800 katsojaa runkosarjassa ja Playoffeissa mentiin tuhannen paremmalle puolelle. Erittäin hieno ja opettavainen kokemus.

Ruotsin SSL:ssä pelityyli on erilainen, tempo kovempi ja joukkueiden tasot kovemmat. Pelaajilta vaadittiin monipuolisuutta ja tämä oli suurin osa-alue missä sain paljon irti siellä pelatessani. Roolit vaihtuivat riippuen vastustajista ja joutui opettelemaan uusia pelipaikkojakin. Erinomainen ympäristö kenelle tahansa pelaajalle, joka haluaa kehittyä ja oppia uutta”, kertoi Milla

”Hienoa, että Milla valitsi tulevalle kaudelle TPS logon ja joukkueen. Se kertoo varmasti siitä hyvästä työstä mitä Aki on joukkueen kanssa tehnyt, kun paluu suomessa tapahtui juuri Turkuun.
Millahan on kaikille tuttu pelaaja ja tuo ison määrän myös kokemusta ja tavoitteellisuutta joukkueeseen. Vähitellen siirrytään arkitekemisen pariin ja tavoitteiden saavuttamiseen Millankin kohdalla, mahtavaa saada olla auttamassa häntä kohti tavoitteita”, toteaa valmentaja Lari Molkka.

TPS sopimuksen ovat kirjoittaneet myös tulokkaat Anni Lehto, Saara Suomela ja Lina Hurme sekä loukkaantumisen jälkeen vahvaa paluuta tekevä Noora Rantanen.
Noora palaa pitkän loukkaantumisen jälkeen entistä ehompana joukkueen harjoituksiin. Noora on nyt elämänsä kunnossa ja täysipainoinen harjoittelu voi alkaa. Anni, Saara ja Lina tuo uusia nuoruuden tuulia joukkueeseen. Saara on U-16 tyttöjen maajoukkuekalustoa ja nämä nuoret naiset ovat jo ottaneet liigatuntumaa kuluneella kaudella.

” Eiköhän lajituntuma saada Nooralle jo nopeastikin takaisin. Hänhän on muuten huolehtinut itsestään tässä matkan varrella, joten kaikki on nyt siltä osin valmista.
Saara, Anni ja Lina edustaa meidän tulevaisuutta ja heille olikin ensisijaisen tärkeää löytää haastava harjoitusympäristö. Annille karttui peleistä jo kokemusta kuluneen kauden Playoff sarjoissa.
Tästä on taas hyvä heidänkin jatkaa eteenpäin”, summaa Molkka.

Naisten harjoittelu on alkanut täyspainoisesti ja joukkue täydentyy kesäharjoituksien myötä lopulliseen iskukykyiseen muotoonsa.