Milla Nordlund jatkaa TPS-paidassa

Milla Nordlund jatkaa TPS-paidassa

Toista kautta putkeen F-liigan pistepörssin näytöstyyliin vienyt TPS-kasvatti Milla Nordlund jatkaa mustavalkoisissa myös kaudella 23-24. 

Kuluvalla ja menneellä kaudella F-liigan runkosarjassa 42 ottelussa yhteensä tehot 73+39 kellottaneen Nordlundin perässä oli useampi seura Suomen rajojen ulkopuolelta, mutta Nordlund katsoi TPS:n olevan itselleen tässä kohtaa paras mahdollinen ympäristö.

“Koen, että tutussa ja turvallisessa ympäristössä pelaaminen ja laadukas treeniarki on tällä hetkellä se paketti, mistä saan parhaat mahdolliset edellytykset MM-kisapaikan tavoitteluun. Koulusta pyörähti viimeinen vuosi käyntiin ja täällä arjen saa rullaamaan niin, että pystyn tekemään kaiken mahdollisen tavoitteiden eteen niin urheilun, kuin koulunkin puolella.”

Vaikka Nordlundin kausi on ollut tehokas ja takataskussa on toinen perättäinen F-liigan runkosarjan piste- ja maalipörssin voitto, tavoitteita riittää.

“Haluan totta kai kehittyä pelaajana edelleen ja koen täällä sekä valmennuksen, että joukkueen auttavan minua siinä tavoitteessa. Selkeä tavoite ja päämäärä tälle vuodelle on edustaa Suomea MM-kisoissa Singaporessa.”

“Jengin kanssa tavoitellaan totta kai Suomen mestaruutta ja isona tavoitteena on myös Champions Cup tulevalla kaudella. Ollaan jo nyt näytetty kuinka laadukas ja nälkäinen joukkue ollaan ja näen meillä olevan vieläkin enemmän potentiaalia. On upeaa olla myös seuraavalla kaudella tekemässä tämän jengin kanssa töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Lisäksi, tää sydän on ja tulee olemaan mustavalkoinen.”