Mikko Jalonen vastaa tulevalla kaudella T16, P15 ja P14 kokonaisuudesta!

Mikko Jalonen vastaa tulevalla kaudella T16, P15 ja P14 kokonaisuudesta!

Mikko Jalonen toimii kaudella 2024-2025 vastuuvalmentajana T16, P15 ja P14 ikäluokkien kokonaisuudessa, lisäksi Jalonen jatkaa U12 ikäluokkien ikäluokkavastaavana.

Jalonen on toiminut TPS:ssä viimeiset kaudet ansiokkaasti nuorempien ikäluokkien toiminnan kehittäjänä ja tehnyt erinomaista työtä 2011 syntyneiden poikien valmentajana sekä tyttöjen parissa. Mikon joukkueissa on aina läsnä hyvä ja turvallinen ilmapiiri sekä rehellisyys ja urheilullisuus. Tämä takaa junioripelaajille erinomaiset edellytykset kehittyä kohti lajin huippua, sekä kehittää itseään myös ihmisenä.

TPS on jo pidemmän aikaa tunnistanut edut tyttöjen ja poikien yhteistoiminnassa ja tulevalla kaudella T16, P15 ja P14 ikäluokat toimivatkin tiiviissä yhteistyössä keskenään. Tyttöjen pääsarjana toimii T16 valtakunnallinen sarja ja poikien P15 valtakunnallinen sarja, lisäksi osallistutaan ikäluokkien alueellisiin sarjoihin. Arjessa pelaajat toimivat samassa joukkueessa ja harjoittelua eriytetään optimaalisella tavalla. Hallittavuuden, tasapuolisuuden ja pelaajan edun näkökulmaa huomioidaan yhdellä vastuuvalmentajalla ja vahvalla valmennustiimillä.

Valmennuspäällikkö Michael Fagerin kommentit:

”Mikko on takuulla oikea mies johtamaan tämän useamman ikäluokan prosessin tulevalla kaudella. Hänen tinkimätön työmoraalinsa, aito välittäminen ja sitoutumisen takaavat pelaajille oikeanlaisen ilmapiirin, jossa kehittymistä on mahdollista tapahtua. Mikko on pystynyt viime vuosina luomaan ympärilleen vahvaa urheilullista kulttuuria, enkä yllättyisi, mikäli hänen valmentamistaan pelaajista useampikin nähtäisiin tulevaisuudessa liigakentillä.”

Mikko Jalonen kommentoi tulevaisuutta nöyrillä mielin:

“Ikäluokkavastuun ohella vastuu useamman ikäluokan projektista, jota seurassa on valmisteltu jo muutaman vuoden ajan, on iso luottamuksen osoitus itselle ja omalle valmennustiimille, jonka vahvaan osaamiseen kaikki aina lopulta perustuu! On hienoa päästä toteuttamaan ja kehittämään harjoitteluympäristöä, jossa rakennetaan pelaajille tärkeä pohja tulevaisuuteen sarjatoiminnan vaihtuessa alueellisista sarjoista valtakunnallisiin sarjoihin. Tärkein lähtökohta projektille on opettaa nuoria ymmärtämään, että kovatkin tavoitteet ovat saavutettavissa oikealla asenteella ja tekemällä työtä. Kuljetaan välitavoite kerrallaan kohti päämäärää ja nautitaan kokemuksista matkan aikana.”