Miesten kausi ohi – Indians nappasi voiton kotikentällään

Miehet kokivat Otahallissa niukan 5-4 tappion ja samalla kausi 2023-24 tuli päätökseensä.

Molempien puolustus oli alusta asti tarkkana, mutta Lauri Eloluoto onnistui iskemään ottelun avausmaalin reilun kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Indians kuitenkin iski kaksi seuraavaa osumaa ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin lukemissa 2-1.

Toisessa erässä maaleja iskettiin perätysten. Indians siirtyi kahden maalin johtoon, Eloluoto iski illan toisensa, Indians osui toistamiseen ja Waltteri Vesterinen iski eron jälleen yhteen. Muutamaa minuuttia myöhemmin Jere Niemelä iski ottelun 4-4 -lukemiin ja tästä tilanteesta lähdettiin päätöserään.

Päätöserän ainoaksi jäänyt maali nähtiin erän puolivälissä, kun Indians iski pallon maaliin. TPS haki loppuhetkillä tasoitusta ilman kahdeksan kertaa torjunutta Oskari Fäldenia, mutta siinä ei onnistuttu.

Miesten joukkue kiittää kaudesta 2023-24.

Naisten välierät jatkuvat huomenna vierasottelulla ja seuraava kotiottelu pelataan torstaina 28.3. 18.30. Liput voit ostaa painamalla tästä.