Miesten historiatilastot päivitetty – Lehtola edelleen kaikkien aikojen TPS-tehomies

Miesten historiatilastot päivitetty – Lehtola edelleen kaikkien aikojen TPS-tehomies

Miesten edustusjoukkueen historiatilastot ovat nyt päivitetty kohdalleen aina nykypäivään saakka. Kattavasta tilastopaketista löydät niin kenttäpelaajien, maalivahtien kuin valmentajien monipuoliset tilastot aina vuodesta 1995 alkaen. Samalta sivulta voit myös katsoa seuran ennätystilastoja muun muassa yleisömäärissä, yksittäisten otteluiden maalieroissa ja kymmenissä muissa mielenkiintoisissa tilastoitavissa kohteissa.

Pelaajien pistepörssissä on edelleen yksi pelaaja ylitse muiden. Peräti 11 kautta Palloseuraa edustanut Rami Lehtola kasasi noiden kausien aikana upean pistesaldon 281 pistettä ja kaulaa kakkosena olevaan Jarkko Penttiseen on komeat 79 tehopistettä. Nykypelaajista lähimpänä kärkeä on kuudentena majaileva Joonas Koskinen, joka on iskenyt urallaan 146 tehopistettä TPS-paidassa.

Maalivahtitilastoissa Pyry Luukkonen hallitsee taulukoita mielinmäärin ja valmentajapuolella peräti seitsemän kautta päävalmentajana toiminut Ray Backman omaa historian kovimman voittoprosentin.

Tilastoissa on vielä puutteita kenttäpelaajien +/- tilaston osalta sekä maalivahtien puolelta kauden 2008-2009- tilastot ovat vielä päivittämättä. Pyrimme saamaan myös nämä tilastot kuntoon mahdollisimman nopealla aikataululla.