Miehille voitto Jymystä – Naisille tappio SaiPaa vastaan

Miehet päättivät viikonlopun ottelut kolmeen pisteeseen kun Nurmon Jymy kaatui kotikentällään 2-6.

Jere Niemelä iski mustavalkoiset johtoon vain puolen minuutin pelaamisen jälkeen, mutta kaksi seuraavaa osumaa merkattiin kotijoukkueelle ja tauolle mentiin lukemissa 2-1. Toisen erän ainoasta maalista vastasi jälleen Niemelä, joten päätöserään lähdettiin tasalukemissa.

Päätöserä menikin sitten mustavalkoisille alusta alkaen. Alex Eklund iski pallon maaliin kun päätöserä oli vanhentunut vain viisi sekuntia. Palloseura nappasi peliä itselleen ja lopulta Peteris Trekse tuplasi johdon, kun käynnissä oli ottelun viimeinen kymmenminuuttinen. Jymy lähti hakemaan lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta Tuomas Ojala katkoi hyvin ja Lauri Eloluoto pääsi iskemään pallon tyhjiin. Trekse viimeisteli illan toisellaan loppulukemat 2-6. Olli Kuisma torjui ottelussa 14 kertaa.

Naiset puolestaan kokivat Lappeenrannassa 5-4 tappion SaiPalle.

Ottelun avausmaali syntyi vasta avauserän puolivälin jälkeen, kun Jenina Hämäläinen iski mustavalkoiset johtoon. Toisessa erässä SaiPa iski ottelun tasoihin, mutta Cira Virta siirsi mustavalkoiset johtoon. Ottelun lähestyessä puoliväliä pääsi SaiPa jälleen tasoittamaan ylivoimalla.

SaiPa aloitti päätöserän ylivoimalla ja onnistui reilussa minuutissa siirtymään johtoon. Eerika Koski iski pitkän paineen jälkeen ottelun tasoihin reilut kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta kaksi seuraavaa maalia merkattiin kotijoukkueelle. Koski onnistui vielä nostamaan Palloseuran maalin päähän, mutta sen lähemmäs ei enää päästy ja pisteet jäivät Lappeenrantaan. Noora Vuorela torjui ottelussa 11 kertaa.

Ottelut jatkuvat ensiviikolla peräti neljän ottelun kotiputkella.