Miehille tyly tappio kotikentällä

Miesten edustusjoukkue koki tylyn tappion Kupittaan palloiluhallissa, kun LASB haki pisteet lukemin 2-11.

Indians iski ensimmäisen osuman kuuden minuutin kohdalla ja toistamiseen vartin kohdalla. Janne Hoikkasen komea laukaus kavensi eron yhteen, mutta vierailijat onnistuivat vielä erän lopussa. Toisessa erässä Jere Niemelä kavensi eron taas yhteen, mutta Indians iski kolme seuraavaa ja päätöserään lähdettiin lukemissa 2-6.

Päätöserässä mustavalkoiset eivät saaneet peliään kulkemaan vaan vierailijat iskivät viisi maalia. Ottelun maalilla aloittanut Olli Kuisma torjui 9 kertaa ja kolmannessa erässä liigadebyyttinsä tehnyt Arttu Mankinen 6 kertaa.

Ottelut Kupittaalla jatkuvat huomenna naisten ottelulla Classicia vastaan ja miesten seuraava ottelu on perjantaina LASBia vastaan.

Liput: tiketti.fi/tps

Kuva: Ainesmedia