Miehille tappio – TPS 5-7 LASB

Miesten edustusjoukkue koko tappion viikon toisessa ottelussa, kun LASB haki pisteet Kupittaan palloiluhallista.

Vierailijat tarjoilivat kylmää suihkua heti ensimmäisillä minuuteilla ja iskivät kaksi maalia. Janne Hoikkanen iski mustavalkoiset maalin päähän, kun ensimmäinen erä alkoi lähestyä puoliväliään. Ensimmäiselle tauolle mentiin kuitenkin kahden maalin tappiolla, kun LASB osui vielä kertaallee.

Myös toinen erä sai haastavan alun, kun vierailijat siirtyivät 1-4 johtoon. Joonas Koskinen kuittasi kuitenkin tämän nopeasti ja iski eron taas kahteen. Mustavalkoiset joutuivat erän lopussa alivoimalle, mutta se selvitettiin ilman takaiskua.

Päätöserässä LASB karkasi jälleen kolmen maalin johtoon, mutta Tuomas Ojala kavensi jälleen kahteen osumaan. Ottelun lopussa TPS lähti hakemaan kavennuksia ilman maalivahtia, mutta LASB iski 3-6 maalin tyhjiin. Mustavalkoiset eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan iskivät kaksi maalia ilman maalivahtia. Muutamaa sekuntia ennen loppua vierailijat kuitenkin viimeistelivät voiton iskemällä pallon tyhjään maaliin. Oskari Fälden torjui ottelussa 8 kertaa.

Ottelut Kupittaalla jatkuvat huomenna, kun naiset kohtaavat 02-Jyväskylän. Ottelu alkaa 15.00 ja voit ostaa liput painamalla tästä.