Miehille tappio Raholasta – KrP 9 – 5 TPS

Miehille tappio Raholasta – KrP 9 – 5 TPS

Miehet kokivat tappion Nokian KrP:n vieraana, kun kotijoukkue nappasi 9-5 -voiton.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja maaleja iskettiin vuorotahtiin. KrP iski avausmaalin, mutta hetkeä myöhemmin Lauri Eloluoto tasoitti lukemiksi 1-1. KrP iski kolmannen maalin, mutta vain viisi sekuntia myöhemmin Peteris Trekse iski ottelun jälkeen tasoihin. Avauserä eteni tasaisena, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Toinen erä oli mustavalkoisille vaikea ja se muodostui ottelun käännekohdaksi. Alku näytti vielä ensimmäiseltä erältä kotijoukkueen iskiessä 3-2 ja Jere Niemelän tasoitettua nopeasti lukemiin 3-3. Hetkeä myöhemmin KrP siirtyi johtoon rankkarista ja erän puolivälin jälkeen nähtiin musta hetki kun kotijoukkue iski nopeaan tahtiin kolme osumaa. Päätöserään lähdettiin lukemien ollessa 7-3. Viisi sekuntia ennen erän loppua nähtiin erikoinen tapahtuma. KrP:n Janne Kainulainen poistui vaihtopenkiltä ennen erän loppua ja tuomiona oli neljän minuutin rangaistus ja pelirangaistus.

Puntit tasoittuivat kuitenkin heti kolmannen alussa, kun mustavalkoisille tuomittiin 2+2min rangaistus. Eloluoto iski mustavalkoisten kavennuksen, mutta näädät iskivät kaksi seuraavaa osumaa. Viimeisen kymmenen minuutin ajan TPS haki kavennuksia ilman maalivahtia, mutta Eloluodon kolmas osuma jäi laihaksi lohduksi.

TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 13 kertaa.

Miesten ottelut jatkuvat perjantaina Classicin vieraana.