Miehille tappio Lempäälästä – Classic 3-0 TPS

Miehet kokivat niukan tappion, kun Classic piti pisteet Lempäälässä lukemin 3-0.

Alusta asti oli aistittavissa playoff-tunnelmaa kun F-liigan paras hyökkäys ja paras puolustus kohtasivat. Kotijoukkue onnistui nappaamaan pallonhallintaa itselleen, mutta mustavalkoiset puolustivat tiiviisti ja iskivät vastahyökkäyksistä omille paikoille.

Ottelu eteni maalittomana aina ensimmäisen erän viimeiselle vitoselle asti, mutta lopulta kotijoukkue onnistui ohittamaan ottelussa 21 kertaa torjuneen Oskari Fäldenin.

Peli ei muuttunut merkittävästi toiseen erään, vaan Classic oli enemmän pallossa ja TPS puolusti tarkkaan ja hyökkäsi omista paikoistaan. Mustavalkoisille tarjottiin kahdesti mahdollisuutta iskeä ylivoimalla, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy.

Peli jatkui 1-0 tilanteessa aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti, kunnes kotijoukkue lopulta sai pallon maaliverkkoihin. TPS pääsi hetkeä myöhemmin ylivoimalle, mutta Classic onnistui hankkimaan läpiajosta rangaistuslaukauksen. Maalille vaihdettu Olli Kuisma oli tarkkana ja piti maalin puhtaana.

Mustavalkoiset hakivat lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta useammankin tolpan jälkeen kotijoukkue pääsi iskemään loppulukemat 3-0 tyhjään maaliin.

Miesten ottelut jatkuvat huomenna Jymyä vastaan. Myös naiset pelaavat huomenna ja matkustavat SaiPan vieraaksi. Molempia otteluita voi seurata Ruudun kautta.