Miehille niukka tappio – TPS 7-8 Happee

Miesten edustusjoukkue koki lauantaina niukan tappion, kun Happee haki pisteet Kupittaalta lukemin 7-8.

Ottelu sai vauhdikkaan alun Janne Hoikkasen heiluttaessa maaliverkkoa alle minuutissa. Happee kuittasi osuman nopeasti ja hetkeä myöhemmin vierailijat siirtyivät johtoon. Olli Laine kuitenkin kuittasi tämän heti perään. Erän puolivälin tuntumassa Happee siirtyi johtoon, mutta Pyry Kauppinen kuittasi jälleen nopeasti.

Toinen erä oli tuloksellisesti vaikea. Vaikka pelillisesti ottelu jatkui suhteellisen tasaisena, menivät erän maalit vierailijoille 0-4 ja päätöserään lähdettin lukemissa 3-7. Kirin käynnistämisessä oli haasteita, mutta lopulta ottelun lähestyessä viimeistä kymppiään pääsi Hoikkanen iskemään illan toisensa. Lauri Eloluoto iski heti perään 5-7 ja kun vielä Alex Eklund heilutteli maaliverkkoja, oli TPS noussut minuutissa maalin päähän.

Erä loppuhetkillä lähdettiin hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Happee riisti pallon ja iski taululle 6-8. Mustavalkoiset eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan Eloluodon illan toisella osumalla oltiin jälleen maalin päässä. Hyvästä paineesta huolimatta tämän lähemmäs ei päästy, vaan ottelu päättyi 7-8. Maalilla pelannut Oskari Fälden torjui ottelussa 15 kertaa.

Ottelut Kupittaalla jatkuvat 16.12., kun miehet kohtaavat Oilersin ja naiset PSS:n.