Miehet päättivät vuoden komeaan voittoon – TPS 5-2 Nokian KrP

Miesten edustusjoukkue päätti vuoden 2023 voittoisasti, kun Nokian KrP kaatui Kupittaan palloiluhallissa 5-2.

Ottelun alku oli kuitenkin haastava, sillä KrP siityi jo ensimmäisellä minuutilla 0-1 johtoon. Avauserässä kotijoukkue joutui tekemään paljon töitä maalipaikkojen eteen, mutta samaan työhön joutuivat myös vierailijat. Kova työ tuotti tulosta erän viimeisellä minuutilla, kun Tuomas Ojala tasoitti ottelun.

Toinen erä oli mustavalkoisilta vahvaa. Peteris Trekse iski mustavalkoiset johtoon ja vain hetkeä myöhemmin Aleksi Ahokas tuplasi johdon. Trekse osui perään vielä toistamiseen ja taululla oli jo 4-1. TPS puolusti vahvasti, mutta lopulta KrP onnistui kaventamaan eron kahteen.

Päätöserässä KrP lähti hakemaan kavennusmaaleja, mutta puolustus pysyi Oskari Fäldenin johdolla tiukkana, eivätkä vierailijat maaliverkkoja enää heiluttaneet, vaan viimeisen maalin iski Ahokas illan toisella osumallaan. Erinomaisia torjuntoja ottanut Oskari Fälden torjui ottelussa 14 kertaa.

TPS kiittää kotiyleisöä syyskaudesta ja toivottaa oikein mukavaa joulua!