Miehet päättivät runkosarjan voittoon – KrP kaatui 6-3

Miesten edustusjoukkue päätti runkosarjansa komeaan kotivoittoon, kun Nokian KrP kaatui Kupittaan palloiluhallissa 6-3.

Vaikka kyseessä olikin vielä runkosarjan ottelu, oli Kupittaalla aistittavissa jo pudotuspelien tunnelmaa. Jokainen tilanne pelattiin kovalla asenteella ja tunne oli katossa. Molemmat puolustukset olivat tarkkana ja avausmaalia piti odotella aina avauserän loppuhetkille asti. Lopulta Peteris Trekse pääsi nostamaan kädet kohti kattoa.

Toinen erä sai vahvan alun kun Aleksi Ahokas iski pallon maaliverkkoihin vain puolen minuutin pelaamisen jälkeen. KrP haki kiivaasti tasoitusta, mutta Oskari Fälden oli maalillaan tarkkana, venyi tarvittaessa paraatipelastuksiin ja piti eron kahdessa. Ottelu oli ehtinyt jo ylittää puolivälinsä kun Aatu Koivisto pääsi tuulettamaan kolmen maalin johtoa. Alle minuuttia myöhemmin taululla oli jo neljän maalin johto, kun Ahokas iski illan toisensa. Mustavalkoisille tarjottiin erän lopussa vielä ylivoimaa, eikä sitä jätetty hyödyntämättä, vaan Waltteri Vesterinen iski taukolukemiksi 5-0.

Päätös erässä nokialaiset yrittivät saada kavennusta ja lopulta tässä onnistuttiin, kun vieraat osuivat kolmesti ilman maalivahtia. Vierailijoiden kiri pysähtyi kuitenkin lopullisesti viimeisellä minuutilla, kun Ahokas viimeisteli hattutemppunsa. Oskari Fälden torjui ottelussa 29 kertaan.

Miesten pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vastus selviää myöhemmin tänään. Tiedotamme kotipeleistä mahdollisimman pian.

Naisten puolivälierän puolestaan alkavat huomenna 10.3. 15.00. Liput voit ostaa painamalla tästä.