Miehet kaatoivat Soittorasian – Naiset Suomen Cupin finaalitapahtumaan

Miehet kaatoivat Soittorasian – Naiset Suomen Cupin finaalitapahtumaan

Naisten edustusjoukkue eteni Suomen Cupin finaalitapahtumaan, kun SSRA kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 10-5.

Mustavalkoiset löivät heti painetta vieraiden päätyyn ja lopulta Seraina Fitzi iski ottelun avausmaalin. Hetkeä myöhemmin Meri-Helmi Höynälä tuplasi johdon ja erän puolivälissä Fitzi iski illan toisellaan 0-3. Kun vielä Olivia Pietilä ja Jenna Saario heiluttivat maaliverkkoja, lähdettiin tauolle lukemissa 0-5.

Toisessa erässä molemmat osuivat kahdesti. Ensin SSRA iski kaksi kavennusta, mutta Laura Rantasen illan ensimmäisellä ja Höynälän toisella osumalla ero oli taas viisi maalia. Ankat kavensivat päätöserän alussa, mutta Höynälä viimeisteli hattutemppunsa ja Eerika Koski iski perään 9-3. Oululaiset iskivät kaksi seuraavaa, mutta Anna Marttala iski lopullisen niitin ottelun loppuhetkillä ja naiset varmistivat paikkansa finaalitapahtumassa. Noora Vuorela torjui ottelun aikana 6 kertaa.

Miehet puolestaan hakivat Tampereelta 0-15 voiton.

Kapteeni Olli Laine iski nopeasti ottelun avausmaalin, mutta toista osumaa saatiin odottaa aina erän loppuun asti. Lopulta Jere Niemelä iski pallon maaliin. Toisessa erässä maalihanat aukesivat. Lauri Eloluoto osui kahdesti, Peteris Trekse, Kasperi Kantonen, Kasper Kulmala, Tuomas Ojala ja Waltteri Vesterinen kertaalleen, joten päätöserään lähdettiin 0-9 lukemissa.

Alex Eklund iski kaksinumeroisen johdon ja perään Trekse iski illan toisensa. Eetu Lehtosen, Ojalan ja Joonas Koskisen maaleilla ero oli jo 14 maalia. Ottelun loppuhetkillä Vesterinen viimeisteli 0-15 loppulukemat alivoimalla. TPS:n maalilla Olli Kuisma torjui 11 kertaa.

Naisilla alkaa maajoukkuetauko, mutta miehet palaavat Kupittaalle lauantaina klo 15.00, kun Jymy saapuu Turkuun. Liput voit ostaa täältä.