Mestareiden Cup -turnaukset paketissa – ”Kova näyte siitä mihin urheiluihmiset pystyvät”

Mestareiden Cup -turnaukset paketissa – ”Kova näyte siitä mihin urheiluihmiset pystyvät”

TPS:n perinteiset ja jo legendaariseen asemaan nousseet Mestareiden Cup -turnaukset on vuoden 2021 osalta saatu pakettiin. Järjestyksessään 17. MC veti tänä vuonna Turkuun muutaman karanteenitapauksen jälkeenkin peräti 71 joukkuetta, joka on turnauksen uusi ennätys. 

Turnauksen järjestelyistä vastaava Perttu Kytöhonka kiittelee kaikkia onnistuneen tapahtuman mahdollistaneita tahoja.

– Tämä oli toinen vuosi putkeen, kun eletään ”koronaolosuhteissa”. Tälläkin kertaa ei voi muuta kuin kiitellä kaikkia meidän vapaaehtoisiamme, jotka viime kädessä vastaavat siitä, että tapahtumapäivinä homma pelittää ja tänne saapuvilla joukkueilla on hyvä olla. Uskon, että tämä on yhteisöllemme myös yksi ylpeyden aihe – turnaus halutaan toteuttaa aina viimeisen päälle hyvin. 

– Samaan hengenvetoon ei pidä unohtaa kiittää myöskään kaikkia muitakin, jotka ovat tällaisen onnistumisen takana. Hotellimajoitukset toimivat Sokos Hotellin kautta, Ravintola Mauno hoiti suvereenisti ruokapuolen ja Turun kaupunki sekä Leaf Areena mahdollistivat hyvät tilat.

Laadukas Mestareiden Cup -tapahtuma ei kuitenkaan synny ilman laadukkaita joukkueita.

– Tämä on syytä koko ajan muistaa. Meille osallistujamäärä ei ole itseisarvo. Olisimme tänäkin vuonna voineet ottaa myös enemmän joukkueita – ainoastaan nuorimmassa ikäluokassa korona rokotti tänä vuonna osallistujia hieman normaalia enemmän – mutta haluamme, että pystymme tarjoamaan ennen kaikkea laadukkaan tapahtuman osallistujille. 

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

– Turkuun tullaan perinteisesti hyvällä mielellä ja tänäkin vuonna todella hyvällä yhteistyöasenteella. MC:ssä on mahtavan yhteisöllinen henki yli seurarajojen, kun joukkueet saapuvat tekemään yhteistuumin onnistunutta ja positiivista tapahtumaa. Tämä tapahtuma on mielestäni kova näyte siitä, mihin urheiluihmiset pystyvät.

Tämän vuoden turnaukset on siis paketissa, mutta Kytöhongan mukaan katsetta siirrellään pian jo ensi syksyyn.

– Kyllä tässä on jo ensimmäiset palaverit sovittu tuohon kuun loppuun. Kehitettävät asiat kun ovat tuoreessa muistissa, pitää takoa kun on rauta kuumaa, Kytöhonka naurahtaa.