Mestareiden Cup on nyt Prodigy Mestareiden Cup!

Mestareiden Cup on nyt Prodigy Mestareiden Cup!

Vuodesta 2005 alkaen järjestetty Mestareiden Cup on vuosi toisensa jälkeen vetänyt Turun kauniiseen loppukesään parhaita juniorijoukkueita. Nyt turnaus on saanut ensimmäisen nimisponsorinsa, sillä frisbeegolf -kiekkojen ykkösnimi Prodigy Disc lähtee tukemaan Suomen parhaan junioriturnauksen kehittymistä. 

Prodigy Disc Europen toimitusjohtaja ja TPS Salibandyn väreistäkin erinomaisesti tunnettu Lasse Paju (liigassa TPS-paidassa 97 ottelua, 30+78=108 tehopistettä) näkee yhteistyön Mestareiden Cupin kanssa Prodigyn kannalta luonnollisena.

“Mestareiden Cup on salibandyjuniorien ja junioritoimijoiden parissa erittäin tunnettu ja arvostettu brändi. Turnausta on järjestetty ja kehitetty ennen kaikkea laatu ja osallistujien kokemus edellä. Löydämme tästä lähestymisestä paljon sitä samaa, mikä on meillekin Prodigylla tärkeää. On ilo olla mukana tukemassa turnauksen jatkokehitystä”, toteaa Paju. 

TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio pitää Prodigy Disc Europen mukaantuloa taas yhtenä päänavauksena turnauksen kehityksessä. 

“Viime vuodet ovat olleet haastavia, mutta turnaus on pystytty järjestämään haasteista huolimatta entistä kovempana ja sama tahti jatkuu ensi kaudella. On todella hienoa, että saadaan turnaukselle merkittävä pääkumppani mukaan, joka näkee potentiaalia lajirajat ylittävälle yhteistyölle ja haluaa olla omalta osaltaan tukemassa lasten ja nuorten urheilua.”

Mestareiden Cupin järjestelyistä vastaava Perttu Kytöhonka tervehtii ilolla uutta yhteistyökumppania.

“Olemme läpi MC:n historian pyrkineet pitämään turnauksesta hyvää huolta ja lähteneet siitä, että osallistujille jää fiilis, että tässä ollaan lajin ja junioripelaajien asialla. Uskon, että olemme pystyneet tarjoamaan aika monelle juniorille ja koutsille vuosien aikana merkityksellisiä kokemuksia. Hienoa nähdä, että Prodigy Disc on lähtenyt mukaan turnauksen kehittämistä mahdollistamaan.”

Mestareiden Cupin rakentaminen on hyvässä vauhdissa – käy tutustumassa turnauksen sivuihin www.mestareidencup.com.