Matsi-info: TPS-Classic, pe 25.9. 18.30

Matsi-info: TPS-Classic, pe 25.9. 18.30

Perjantai-ilta huipentuu Kupittaan Palloiluhallissa klo 18.30 alkavaan TPS:n F-liigan kotiavaukseen Tampereen Classicia vastaan. Huomioithan alla olevan infopaketin, jotta pystymme takaamaan kaikille viihtyisän ja turvallisen ottelutapahtuman. Muistathan tulla vain terveenä hallille!

Käytännön ohjeita F-liigan miesten otteluihin

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli ovilipunmyyntiä ei voida toteuttaa poikkeusaikana. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä.

Pääsylippujen hinnat peleihin kaudella 2020-2021

• Aikuinen 13 €
• S-etukortilla 11 €
• Erikoisliput (opiskelija, työtön, eläkeläinen, varus- tai siviilipalvelusmies) 8 €
• Lapset (7-17-vuotiaat) 5 €
• Istumapaikka lapselle 0-6-v. 2 €

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu otteluissa kapasiteetin mukaan joko kahteen tai neljään lohkoon. Kunkin ottelun lohkojako selviää lipunmyyntisivuilta Tiketistä. Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu aina ainoastaan oman numeroidun sisäänkäynnin kautta. Jokaisessa lohkossa on omat vessat ja kioskipalvelut. Huomioithan myös, että F-liigan otteluissa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä.

Turvallisesti matsiin!

Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana! Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä) muihin. Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Suosittelemme kasvomaskia.

Jaamme sisäänkäynnin tuntumassa kasvomaskeja.

THL suosittelee kasvomaskin käyttöä

Terveyden ja hyvinvoinnnin laitos suosittelee koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Jos epidemiatilanteen huononeminen jatkuu eli jos siirrytään leviämisvaiheeseen, suojainten käyttöä laajennetaan edelleen. Tarkemmin voit lukea THL:n suosituksesta täältä.