Maalivahtivalmennuksen perusteet-koulutus Leaf Areenalla – katso lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Maalivahtivalmennuksen perusteet-koulutus Leaf Areenalla – katso lisää ja ilmoittaudu mukaan!

TPS ja Next Level Goaltending järjestävät kaksiosainen koulutuksen kaikille maalivahtien valmennuksesta kiinnostuneille. Koulutus sopii hyvin myös lajivalmentajille, jotka haluavat syventää tietämystään maalivahtipelaamisesta. Koulutuksesta ja sen sisällöstä vastaa Next Level Goaltending-yritys, jonka päätoimisina valmentajina toimivat entiset Salibandyliigavahdit Tommi Kekkonen ja Ville Jokinen. Lisäksi koulutuksessa apuna toimii TPS Salibandyn pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Risto Mutanen. Next Level Goaltending vastaa kuluvalla kaudella TPS:n A- ja B-nuorten valmennuksesta sekä Esport Oilersin ja Westend Indiansin maalivahtivalmennuksesta. Lisäksi Ville ja Tommi toimivat molemmat valmentajina poikien maajoukkuetie- valmennuksessa.

Koulutus on tosiaan kaksiosainen ja se järjestetään Leaf Areenalla la 17.2. klo 10-14 sekä su 25.2. klo 10-14. Teoriaosuudet järjestetään TPS:n toimistotiloissa 2.kerroksessa ja käytännön osuudet yläkerran kenttätiloissa. Kokoontuminen lauantaina TPS:n toimistolla klo 10:00. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarustuksen sekä muistiinpanovälineet.

Koulutuksen hinta on 50,00 euroa ja se laskutetaan osallistujilta kouluksen jälkeen sähköpostitse. Kahden mielenkiintoisen koulutuspäivän lisäksi jokainen osallistuja saa kattavan materiaalipaketin, jonka avulla maalivahtivalmennus ja maalivahtien huomioiminen jokapäiväisessä harjoittelussa on entistä helpompaa ja palkitsevampaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on pe 16.2.

Klikkaa itsesi koulutukseen tästä linkistä!

Lisätietoja koulutuksesta:

TPS:n valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen
0400509902 tai jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

Tarkempi koulutussisältö alla:

Koulutuspäivä 1:

– Käydään läpi mitä maalivahti tekee ja miten. Harjoitellaan hahmottamaan miten luodaan mahdollisimman suuria todennäköisyyksiä ja mahdollisimman usein. Läydään lävitse maalivahdin pelaaminen sen eristetyssä systeemissä, jolloin pääpaino on käytännön tekemisessä, tekniikassa, ”kuivaharjoittelussa” yms.

Koulutuspäivä 2:

– Tuodaan edelliskerralla opittu ja läpikäyty pelin kontekstiin. Käydään asioita enemmän läpi pelin kautta läpi ja koulutusosuus sisältää enemmän videota ja tutustutaan myös pelin tulkintaan.