Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena – TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa

Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena – TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa

Kupittaan Palloiluhallilla vietetään tulevana lauantaina todellista salibandyn superpäivää, kun TPS ja Classic iskevät vastakkain kolmessa eri ottelussa päivän aikana. Lauantai aloitetaan Naisten Salibandyliigan kamppailulla klo 13:00, jonka jälkeen kentälle astelevat kummankin seuran All Stars-joukkueet klo 15:30. Päivän päättää Miesten Liigan kärkikamppailu, joka vihelletään käyntiin klo 17:00. Katsojille lauantain seuraaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä kaikkiin päivän otteluihin pääsee sisään samalla ottelulipulla sekä myös kummankin joukkueen kausikortit kelpaavat kaikkiin tapahtumiin. Myös ottelutapahtuma on saanut toivotun uudistuksen, kun ensimmäistä kertaa Kupittaalta löytyy myös anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisesta päätykatsomosta.

TPS toimitus ennakoi tulevia kamppailua seuraavalla tavalla:

Klo 13:00 Naisten Salibandyliiga TPS – Classic

Lauantain aloittaa siis Naisten Salibandyliigan erittäin mielenkiintoinen kamppailu, jossa tepsittäret isännöivät viime kauden hopeajoukkuetta. Classic koki kesän aikana kohtuullisen isoja muutoksia naisten puolella ja alkukaudesta ryhmän otteet ovat olleet hieman epätasaisia luonnollisestikin. Vierailta seurantaan kannattaa laittaa tsekkiläisvahvistukset Denisa Ferencikova sekä Michaela Sponiarova, jotka majailevat pistepörssin kärjessä ennen TPS:n Sofia Leinoa ja Laura Rantasta. Näiden kahden lisäksi TPS-riveistä katseet kannattaa kiinnittää liigan taitavimpaan Jenna Saarioon sekä nuoreen Joanna Kaasalaiseen, josta kasvaa taatusti yksi tulevaisuuden tähtipelaajista.

Naisten Salibandyliigan tilastoihin

Klo 15:30 All Stars

Naisten ottelun jälkeen kentän valtaavat molempien seurojen All Stars-joukkueet, joiden pelaajalistat sisältävät tuttuja nimiä seurojen historiasta edellisiltä kausilta. Ryhmät pelaavat 2 x 10minuuttia kestävän näytösottelun ja joukkueiden kokoonpanot tarkentuvat vielä perjantain aikana ja julkaisemme ne muun muassa TPS:n Facebook-sivustolla. Se on varmaa, että kentällä nähdään paljon juonikkaita kuvioita sekä iloisia naamoja, kun edelliskausien tähtipelaajat valtaavat Kupittaan Areenan.

Klo 17:00 Miesten Salibandyliiga TPS – Classic

Miesten ottelusta ei tule taatusti vauhtia puuttumaan. Classic on ollut jälleen alkukauden kärkiryhmä ja se johtaa sarjaa ansaitusti pikkuhiljaa maajoukkuetauolle siirryttäessä. Ainoan tappionsa se on kärsinyt jatkoajalla Nokian KrP:lle, mutta muutoin Family on ollut totutun varma sen hurjan ykkösviisikkonsa johdolla. Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoituskaudella, jolloin ryhmät pelasivat 7-7 tasapelin Tampere Areenalla. Kyseessä on kummankin viimeinen liigaottelu ennen kuukauden maajoukkuetauokoa ja kentällä nähdäänkin peräti 13 tulevan MM-kisajoukkueen pelaajaa. Odotusarvo ottelusta onkin se, että Kupittaan yleisö tulee näkemään yhden liigakauden tasokkaimmista kamppailuista.

Miesten Salibandyliigan tilastoihin

Lauantain tapahtumainfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 12:00 ja näet yhdellä lipulla kaikki päivän ottelut!

– Ensimmäistä kertaa hallissa myös anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Molempien joukkueiden (miehet/naiset) kausikortit käyvät kaikkiin päivän tapahtumiin

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: