Lauantain peli oli PSS:n maalijuhlaa

Tänään lauantaina nähtiin hyvin vaisu TPS, kun se kohtasi kotonaan PSS:n. Porvoolaiset tuli otteluun selvällä pelisuunnitelmalla ja löi taululle loppulukemiksi vakuuttavan peliesityksen jälkeen numerot 1-6.

TPS aloitti vahvasti ja ensimmäinen erä mentiinkin maaleitta, mutta toisessa erässä alkoi henkilökohtaiset virheet kostautumaan ja PSS rankaisi erässä jopa neljästi. Milla Nordlund osui kauden kymmenennen kerran, mutta tämä jäi vain lohdutus osumaksi. TPS ei saanut loppukiriä käyntiin ja Porvoolaiset rokotti viimeisessä erässä vielä kaksi kertaa, joista toinen lyötiin tyhjiin.

”Oltiin valmistauduttu peliin hyvin ja eka erä mentiinkin sillä pelisuunnitelmalla, mitä oltiin viikolla hiottu. Toisessa erässä tapahtui jotain, tuli pari maalia omiin ja tuntui, että se vaihde jäi vähän päälle. Siinä hieman lannistuttiin varsinkin, kun ei saatu omista paikoista sisään. PSS oli selkeästi ”scoutannut” meidän peliä ja tiesi missä kohdissa lähtee paineistamaan” kommentoi TPS:n kapteeni Jenna Saario.

”Maalinedustapelaamista pitää parantaa. Siellä sai koittaa kolmekin kertaa maalintekoa, sitä ei saa huomenna tapahtua. Hyökkäys päässä mielestäni jatketaan sitä mitä tehtiin tänään ja se viimeinen napsu lisää, niin varmasti pallot löytyy sieltä verkon perukoilta” Saario lopettaa.