Lahjoita lapselle harrastus – ”Harrastus opettaa monia tärkeitä taitoja”

Lahjoita lapselle harrastus – ”Harrastus opettaa monia tärkeitä taitoja”
Korona on iskenyt vahvasti myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin. Liikkumattomuuden haasteisiin on tartuttava monin keinoin, sillä liikkumattomuuden vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan fyysisiin asioihin. Turvallinen ja hauska harrastus voi parhaimmillaan tuoda lapselle ja nuorelle uusia kavereita sekä tiiviin yhteisön arjen haasteiden keskelle.

Nyt voit omalta osaltasi olla auttamassa harrastustoiminnan elpymistä ja voit hankkia omalle lapsellesi, lapsenlapsellesi, tuttavallesi tai muutoin lahjoittaa turvallisen ja hauskan harrastuksen vähävaraiselle lapselle salibandyn parissa kevätkaudelle 2022.

”Olemme Hope ry:ssä tosi iloisia, että voimme tarjota asiakasperheidemme lapsille mahdollisuuden harrasta TPS:ssa salibandyä. Tällainen harrastus on lapselle erittäin hieno juttu, sillä se opettaa monia tärkeitä taitoja ja auttaa löytämään uusia ystäviä”, kertoo Tarja Raita Hope ry:stä.
TPS salibandyn harrastevastaava Antti Peiponen kokee Hope ry:n kanssa tehtävän yhteistyön erittäin merkityksellisenä.
”Tässä on yksinkertainen ja konkreettinen keino mahdollistaa lapselle hieno harrastus. Harrastuksen parissa pääsee oppimaan tärkeitä sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä, liikuntaa unohtamatta. Todella hienoa, että pääsimme Hopen kanssa tekemään yhteistyötä tämän asian kanssa.”
————–
Valitse haluamanne lahjoitusmuoto

Vähävaraiselle lapselle lahjoittamasi harrastus lahjoitetaan eteenpäin Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Turun kautta. Emme luovuta yhteystietojanne eteenpäin, vaan lahjoitus hoidetaan anonyymisti.
Mikäli lahjoitatte harrastuksen tutullenne, niin toimitamme teille vahvistuksen mukana tarkemmat ohjeet ja lahjakortin, jonka voitte lahjoittaa eteenpäin haluamallanne tavalla.

https://www.lyyti.fi/reg/Lahjoitalapselleharrastus