Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua – Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua – Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Miesten Salibandyliiga jatkuu perjantaina Kupittaan Palloiluhallilla todellisella herkkupalalla, kun TPS isännöi Esport Oilersia klo 18:30 alkaen. Luvassa on taatusti yksi liigakauden viihdyttävimmistä kamppailuista Kupittaalla ja kentältä löytyykin hurja määrä liigakenttien kovimpia tähtipelaajia. Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoituskaudella Espoossa, jolloin päädyttiin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen 9-9 tasapeliin.

Vierasjoukkue Oilers on aloittanut kautensa hieman ailahtelevasti, mutta viime aikoina joukkueen pelivire on ollut selkeässä nousussa. Se kiusasi sarjakärki Classicia aina viimeisille minuuteille saakka Tampereella ja edellisessä kamppailussa se aiheutti SPV:lle sen kauden ensimmäisen tappion. Nuoret supertähdet Justus Kainulaisen, Heikki Iiskolan ja Markus Markkolan johdolla ovat nostaneet profiiliaan jatkuvasti ja TPS-puolustuksella tuleekin olemaan todella kova ilta, jotta espoolaiset saadaan pidettyä turkulaispäädyssä kurissa.

TPS nappasi edellisviikolta kaksi kolmen pisteen voittoa, mutta helpolla ne eivät todellakaan tulleet. Heikko toinen erä vaikeutti Karhut-ottelua ja Kuopiossa oikeaa virettä jouduttiin odottelemaan aina päätöserään saakka, jossa vieraat murskasivat isännät peräti 6-0 lukemin. Maajoukkuemiehet Miko Kailiala, Lauri Stenfors ja Mikko Hautaniemi tekivät maaleja oikeaan paikkaan ja myös Olli Kinnusen kaksi osumaa antavat paljon positiivista odotettavaa turkulaisyleisölle. Se on kuitenkin täysin selvää, että perjantaina turkulaisten vireen on oltava kohdallaan heti alkuvihellyksestä saakka.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen alustaa tulevaa kamppailua seuraavasti. ”Vastaan tulee liigan vaarallisin hyökkäysosasto, jota vastaan puolustuspelaamisen täytyy olla todella päättäväistä ja uhrautuvaista. Omissa tilanteenvaihdoissa täytyy onnistua erittäin hyvin ja sitä kautta saadaan oma pallollinen pelaaminen sille tasolle mitä sen on jo parhaimmillaan ollut kauden aikana”, Ruotsalainen tuumii tiistai-illan harjoitusten päätteeksi.

Ottelu alkaa siis klo 18:30 ja ovet avataan tuntia ennen kamppailun alkamista. Lisätietoja kotiotteluistamme alta tai Facebookin ottelutapahtumastamme!

facemainos_vs_oilers.jpg

Pe 9.11. klo 18:30 TPS – Oilers / Kupittaan Palloiluhalli

– Hanki pääsylippusi edullisesti ennakkoon www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Ottelutapahtuma Facebookissa, liity mukaan!

– Lipunmyynti ovella käynnistyy 60min ennen ottelun alkua

– Sisäänkäynti Palloiluhalliin Lemminkäisen kadun puoleisista ovista.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta löytyy alta:

palloiluhallin_asiakaspysakointipaikkakartta-page-001.jpg