KTI Laskutus TPS:n kumppaniksi

KTI Laskutus TPS:n kumppaniksi

Suomalainen täyden palvelun saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö KTI Laskutus lähti TPS Salibandyn kumppaniksi vielä kauden loppupuoliskolla. Kumppanuuteen sisältyy uusi TPS-tukipaketti sekä kummidiili TPS-hyökkääjä Jani Hyytiäisen kanssa.

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on luonnollisesti innoissaan uudesta yhteistyöstä ja uudesta kumppanista.

– On erittäin hienoa, kun saamme kumppaniverkostoomme uusia turkulaisia yrityksiä ja on varsin hienoa, että pääsimme KTI Laskutuksen kanssa avaamaan uuden tukikampanjamme. Tässä hankalassa tilanteessa näillä on suuri merkitys toimintamme jatkuvuuden varmistamiseksi, Autio kommentoi.

– Olemme olleet siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että olemme pystyneet hoitamaan laskutuksen pitkälti omin voimin, mutta muutaman kerran olemme turvautuneet KTI Laskutuksen ammattimaiseen apuun. Palvelu on sujunut joustavasti ja nopeasti, Autio lisää.

Itsekin salibandykaukalossa viihtyvä KTI Laskutuksen avainasiakaspäällikkö Markus Iltanen lähtee uuteen yhteistyöhön avoimin mielin.

– Koko urheilukenttä on ottanut taatusti paljon osumaa korona-aikana ja haluamme kantaa oman kortemme kekoon sekä olla mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa Turun seudulla. On myös hienoa päästää seuraamaan entistä lähempää edustusjoukkuetoimintaa ja tutustumaan muihin mustavalkoisiin kumppaneihin, Iltanen toteaa.

TPS:n tukipakettiin sisältyy aito game worn -pelipaita kehystettynä ja yrityksen logo tukikumppanisivustolle. Tukipaketista lisää täältä.