Kova taistelu, ei pistetä – Classic 5-4 TPS

Kova taistelu, ei pistetä – Classic 5-4 TPS

Miesten edustusjoukkue koki niukan tappion Classicin vieraana, kun kotijoukkue nappasi täyden pistepotin 5-4 -voitolla.

TPS näytti ottelun vaatimaa asennetta alusta asti ja nappasi pallon hallinnan heti ottelun alusta. Neljän minuutin paikkeilla Alex Eklund laukoi terävästi, mutta tolppa pelasti kotijoukkueen. Mustavalkoisten pirteä alku tuotti tulosta reilun seitsemän ja puolen minuutin pelin jälkeen, kun Heikki Hirvisuo iski kauden ensimmäisen osumansa. Hirvisuon osuma jäi avauserän ainoaksi.

Toisen erän alussa TPS sai kaksi rangaistusta putkeen ja pelasi puoli minuuttia kahden pelaajan alivoimaa. Nämä selvitettiin, mutta hetkeä myöhemmin Classic tasoitti ottelun. Kotijoukkue ehti siirtyä 2-1 -johtoon, mutta kapteeni Olli Laine tasoitti ottelun ylivoimalla ja päätöserään lähdettiin lukemien ollessa 2-2.

Kolmannen erän avausmaalista vastasi Classic, mutta Janne Hoikkanen tasoitti alle minuuttia myöhemmin. Päätöserän jo ylitettyä puolivälinsä iski kotijoukkue kaksi nopeaa osumaa ja siirtyi 5-3 johtoon. TPS lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia ja nelisen minuuttia ennen loppua Lauri Eloluoto iski mustavalkoiset maalin päähän. Classic sai ottelun loppuhetkillä vielä pallon maaliin, mutta valmennus oli tilanteessa tarkkana ja haastoi maalin, koska Classicilla oli liikaa pelaajia kentällä. Tuomaristo tutki asiaa pitkään ja hylkäsi maalin. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, vaan ottelu päättyi 5-4.

TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 16 kertaa.