Kolme pistettä jälleen takataskuun

TPS:n naiset haki jo kuudennen perättäisen voittonsa, kun se kohtasi lauantaina kotonaan Kooveen. Tiukan alun jälkeen TPS löysi oman pelinsä ja käänsi ottelun itselleen. Kupittaalla ottelun loppulukemiksi tuli 9-5 tepsin hyväksi.

Alle kaksi minuuttia oli ensimmäistä erää menty, kun TPS siirtyi johtoasemaan Laura Rantasen maalilla. Alle puoli minuuttia edellisestä, niin Koovee hyödynsi turkulaisten nukahduksen ja iski pelin tasoihin. Seuraavaa osumaa saatinkin odottaa melkein kymmenen minuuttia, jonka jälkeen Cira Virta vei kotijoukkueen taas johtoon. Erittäin tasaisen erän lopulla Koovee tuli vielä tasoihin ja tauolle mentiin tasaluvuissa.

Toisessa erässä TPS sai revittyä kaulaa hieman isommaksi osumalla kolme kertaa ja pelillisesti turkulaisten laatu alkoi näkyä. Kolmanteen erään mentiin lukemissa 5-3. Viimeinen erä oli jo sitä tepsiä, jota ollaan totuttu näkemään. Milla Nordlund laittoi numerot 6-3:een ja antoi vielä syötön Rantasen 7-3 osumaan. TPS ja Koovee molemmat osui vielä kahdesti erässä, mutta kaikki kolme pistettä jäi Turkuun lukemin 9-5.

”Peluutuksellisesti pientä säätöä piti tehdä vastustajan hyvin pelannutta kakkosketjua vastaan, mutta isossa kuvassa kysymys oli enemmänkin, että missä kohtaa peliä aletaan avopaikoista osumaan. Tempo ei ollut tänään hirmu kova, joten huomenna isketään syksyn kovin ralli päälle”, kertoo TPS:n päävalmentaja Aki Vilander.