Koko perheen lastenpäivä sunnuntaina 6.10. Kupittaalla!

Koko perheen lastenpäivä sunnuntaina 6.10. Kupittaalla!

TPS Salibandy järjestää lapsiperheille ilmaisen tapahtumapäivän Kupittaan Urheiluhallissa sunnuntaina 6.10. klo 10:00-14:00. Paikalle on rakennettu jos jonkinlaista actionia – pomppulinnaa, salibandykenttiä, liikunnan  leikkipisteitä ja paljon muuta mukavaa puuhattavaa.

Paikalla myös pelaajia TPS Salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueista sekä futiksen (Tatu Varmanen & Alim Moundi) ja lätkän (Filip Windlert & Topi Nättinen) miesten edustusjoukkueista. Mukana myös mm. Jore-karhu ja Harri Hylje!

Tapahtuma on osallistujille täysin ilmainen, mutta paikalla on myös TPS-kanttiini, josta voit ostaa edullisesti pientä palanpainiketta. Kolmena edellisenä syksynä järjestetty lastentapahtuma on saavuttanut suursuosion ja odotamme tänäkin vuonna paikalle väkeä sankoin joukoin.

Muistathan

  • lapsella tulee olla aikuinen mukana
  • toiminta on valvottua, ei ohjattua
  • tapahtumassa ollaan sisätossuilla tai sukkasillaan

Tervetuloa viettämään hauska päivä kanssamme!

***

Sunnuntaina 6. lokakuuta klo 17.00-19.00 Kupittaan urheiluhallissa voi jatkaa liikunnan riemuja Lasten liikunnan ihmemaan parissa.

Ihmemaan tarjoaa Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus yhteistyössä yhteistyökumppanien Ilpoisten koulun vanhempainyhdistys, Runosmäen Urheilijat, Turun Jyry, Turun Nappulaliiga, Turun Pyrkivä ja Turun Weikot kanssa.