Kohti mustavalkoista pudotuspelikevättä – tepsittäret askiin huomenna

Kohti mustavalkoista pudotuspelikevättä – tepsittäret askiin huomenna

Tepsittäret aloittavat pudotuspeliurakkansa lauantaina, kun puolivälieräsarja SB Pro:ta vastaan aloitetaan vieraissa Nurmijärvellä. Sunnuntaina sarja jatkuu kotipelillä ja kolmas ottelu pelataan keskiviikkona. Ratkaisun venyessä pelataan vielä seuraavana viikonloppuna – välieriin tarvitaan kolme voittoa.

SB Pro on kohdattu tällä kaudella kolmasti, ja joukkue on TPS:lle muutenkin tuttu vastus. Playoffeissa joukkueet ovat kohdanneet puolivälierissä kausilla 2012-2013 ja 2015-2016, joista nurmijärveläiset menivät kummallakin kerralla jatkoon suoraan voitoin 3-0. Kurssia lähdetään nyt kääntämään: ” Kyllä tavoitteena on tietysti jatkaa välieriin ja voitosta taistellaan viimeiseen asti”, kommentoi ykköskentän oikea laitahyökkääjä Laura Rantanen.

Rantanen voitti joukkueen sisäisen maalipörssin. Maalinnälkäinen hyökkääjä teki liigan runkosarjan 18:sta ottelussa 22 maalia, jonka kylkeen hän tarjoili 6 maaliin johtanutta syöttöä. ”No ei se varmaan ole salaisuus kenellekään, kun katsoo Millan ja Jennan tehoja siinä vierellä, että on helppo pelata heidän kanssaan. Ja vielä kun Jartsa (Jalavikko) on laittanut mailat viimeisen päälle kuntoon niin osuu takatolpilta sisäänkin”, avaa Rantanen taustoja pisteiden takana.

Rantanen on joukkueen konkariosastoa, ja edessä ovat jo kuudennet Playoffit: ”Pudotuspelithän ovat pelaajan parasta aikaa. Niissä on tunnetta ja meininkiä. Täytyy nauttia joka hetkestä, koska tällaisia pelejä ei kaikki pääse pelaamaan”, kommentoi Rantanen. ”Uskon, että meidän joukkueen kanssa voidaan päästä vaikka ihan tappiin asti, kunhan saadaan oma peli rullaamaan. Mutta peli kerrallaan lähdetään pelaamaan ja tehdään töitä sen eteen, että se kurssi kääntyy.”

 

Ensimmäinen puolivälierä alkaa Arkadia-hallissa lauantaina klo 17.00. Sunnuntain kotiottelu alkaa Leaf Areenalla klo 15.00, tervetuloa katsomoon!