Kohti kolmatta puolivälierää – ”Maaleja täytyy tehdä”

Kohti kolmatta puolivälierää – ”Maaleja täytyy tehdä”

Naiset kohtaavat tänään kolmannen kerran SB Pro:n liigan puolivälierissä. Pro johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, joten tepsittäret lähtevät pelaamaan selkä seinää vasten. ”Ekassa pelissä saatiin heti alkuun oma peli kuntoon ja tehtyä Pro:n peli vaikeaksi. Sunnuntaina sitten Pro pisti meidät ahtaalle alussa. Meidän pitää pelata kaikki 3 erää samalla tasolla, ja pystyä pelaamaan myös johtoasemassa”, kommentoi laitahyökkääjä Milla Nordlund.

Ensimmäiset kaksi ottelua päättyivät lukemiin 8-4 ja 4-1 nurmijärveläisten hyväksi. Varsinkin sunnuntaisessa ottelussa TPS:llä oli selkeä ongelma maalinteon kanssa, sillä ainoastaan 1 maali upposi Pro:n maalivahdin Tiltu Siltasen taakse. ”Kotipelissä oltiin ihan jäätävän tehottomia. Ensimmäisen erän häslingin jälkeen saatiin peli rullaamaan, mutta maaleja täytyy nyt tehdä, jos halutaan voittaa”, jatkaa Nordlund.

Kumpikin joukkue on puolustanut uhrautuvasti, ja illan kohtaamisesta onkin odotettavissa puolustuspelin onnistumiseen kulminoituva ottelu: ”Pro:n ylivoimahyökkäyksiä pitää välttää, he ovat niissä todella vaarallisia”, kommentoi Nordlund. ”Peli pitäisi pystyä ratkomaan tasakentällisillä. Turhat jäähyt pois ja jos ylivoimia tulee niin niistä pitää alkaa laittaa palloa pussiin.”

 

Ottelu alkaa Arkadia-hallilla klo 18.30. Linkki tulospalveluun.