Kevätkuulumisia

Kevätkuulumisia

Monilta joukkueilta ovat sarjat jo loppuneet tältä kaudelta tai playoffsit menossa. Meidän joukkueen osalta eliittisarjan viimeinen turnaus on vasta lauantaina 7.4. ja sen jälkeen on vielä mahdollisesti jatkopelejä.

Hiihtoloman jälkeen olemme pelanneet kaksi turnausta. Ensin 3.3. kotiareenallamme Leafillä ja sitten 18.3. Iittalassa hämeenlinnalaisten vieraana. Nämä neljä peliä eivät tuloksellisesti menneet niin hyvin kuin syyskaudella ja pisteitä niistä kertyi vain yksi. Joukkueen kapea rosteri on ollut haavoittuvainen poissaolojen suhteen.

Eliittisarjan lisäksi joukkueen kausi jatkuu vielä toukokuun alun FBA, maajoukkuetie -leirillä Eerikkilässä sekä toukokuun lopun kutsuturnauksessa Uppsalassa. Ruotsissa meitä isännöi IK Sirius.

Joukkueen valmennus tulee muuttumaan ensi kaudeksi. TPS tiedottaa valmennuskuvioista tarkemmin vasta, kun seuran kaikkien joukkueiden sarjakausi on ohitse.

Joukkueen tavoite on päästä ensi kaudella pelaamaan SM-sarjaa. Mikäli sinua kiinnostaa liittyä joukkueeseemme, niin siitä on lisää infoa TPS salibandyn etusivulta ja piakkoin erillisessä uutisessa joukkueemme nettisivulla.