Kauden avaus päättyi murskalukemiin

F-liigan kausi 22/23 starttasi tänään TPS:n osalta, kun vastaan asettui Kupittaalla paikallisvastustaja Loisto. Viime kauden mestari aloitti kauden vakuuttavasti maalaten jopa kaksitoista kertaa.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi hyvin tunnustelevissa merkeissä ja kotijoukkueen maalijuhlan alkamista saatiin odottaa noin kymmenen minuuttia. Laura Rantanen avasi TPS:n maalihanat, jonka jälkeen Olivia Pietilä onnistui kahdesti. Myös viime kauden maalipyssy Milla Nordlund onnistui maalinteossa, kun hän laittoi TPS:n jo 4-0 johtoon pari minuuttia ennen ensimmäisen erän loppumista.

Loisto onnistui kaventamaan lukemat Linnea Nevalaisen toisen erän alkuminuuttien osumalla. Tämän jälkeen kuitenkin tepsi meni menojaan osuen erässä neljästi. Viimeiseen erään mentiin lukemissa 8-1 ja noin kolmen minuutin pelin jälkeen Pietilä täydensi hattu temppunsa siirtäen TPS:n 9-1 johto asemaan. Loisto onnistui kertaalleen kaunistamaan lukemia ja TPS osui vielä kolmesti. Näin ollen kaikki kolme pistettä menee Turun mustavalkoisille lukemin 12-2.

”Uskomaton ottelutapahtuma, mestaruusviirin nosto ja vapaaehtoisten kova työ meidän eteen”, kommentoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander.

”Tottakai haluttiin hyvä startti kauteen, eikä näitä pelejä voi vaan ryssiä. Pelaajilta kova suoritus tähän väliin. Asenne, nöyryys ja halu tehdä työt kunnolla oli tänään hyvä. Päästiin pelillisesti hieman paremmalle tasolle kuin viikko takaperin ja tästä on hyvä jatkaa oppimaan lisää harjoituskentälle”, Vilander lopettaa.